De drie kanshebbers voor de Prins Friso Ingenieursprijs 2019 zijn bekend: Dr. ing. Maja Rudinac, Founder bij Robot Care Systems, CEO bij Robot Robots Groep, dr. ir. ing. Almer van der Stoel, directeur van CRUX Engineering BV, BouwRisk BV, High Five Solutions BV en Bambooder Biobased Fiber BV en ing. Eelco Osse, directeur en eigenaar van o.a. Osse Equipment Manufacturing Group en Machinefabriek Boessenkool.

Op 18 maart wordt tijdens de Dag van de Ingenieur bekend gemaakt wie de prestigieuze prijs in de wacht sleept. Vanaf maandag 18 februari staan de profielen van de drie finalisten online op www.kivi.nl/dagvandeingenieur en start de publieksstemming. En maand lang, tot en met zondag 17 maart, krijgt het publiek de gelegenheid te stemmen op één van de drie finalisten. Dan wordt bepaald wie er met de publieksprijs vandoor gaat.

De Prins Friso Ingenieursprijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Deze eerste lustrumviering vindt plaats bij ASML in Veldhoven, met als gastheer ASML CEO & President ir. Martin van den Brink. Met de prijs wil KIVI excellente ingenieurs en hun werk zichtbaar maken.

 

Zie ook

Nieuws KIVI

Nieuws De Ingenieur

Activiteiten KIVI

Vacatures De Ingenieur

Meer +
Minder -