Bedrijven en ondernemen

collectieflidmaatschap.jpg

Collectief Lidmaatschap

Het is voor organisatie mogelijk een groep medewerkers KIVI lid te maken. Wij noemen dat een collectief lidmaatschap.
KIVI heeft een aantal collectieve lidmaatschappen bij bedrijven maar ook bij een groot aantal hogescholen en bij TU Delft.

 

Klik hier voor collectief lidmaatschap
Banner_pins-newsletter-600px.jpg

Kwalificeren van CEng en IEng

Het ontwikkelen van een brede set van competenties en erkenning van het kwaliteitsniveau van jouw ingenieurs worden steeds belangrijker. De professionele kwalificaties van Chartered Engineer (WO niveau) en Incorporated Engineer (HBO niveau) bieden een competitief voordeel bij opdrachtgevers en maakt je als werkgever aantrekkelijk bij juist de meest gedreven ingenieurs.

Lees verder
alsplatform.jpg

Adverteren in De Ingenieur

Als bedrijf is het belangrijk om je te profileren en je producten en diensten voor het voetlicht te brengen. Een feature artikel, advertorial of advertentie op www.deingenieur.nl, of in ons tech magazine De Ingenieur zorgt daarvoor. Bespreek de mogelijkheden via sales@kivi.nl

Klik hier voor de Mediakit
ondernemerschap2.jpg

Ondernemerschap

We helpen startups, zzp-ers of kleine ondernemers graag met coaching en praktische informatie over ondernemen, verzekeringen en rechtsbijstand.

Klik hier voor Ondernemerschap
begeleidenenadviescommissies.jpg

Zaal huren

Heb je een kleine of juist wat grotere ruimte nodig? Heel klassiek of juist inspirerend en dynamisch? Op onze toplocatie aan de Prinsessegracht in Den Haag, vlak bij het Centraal station en uitvalswegen, hebben we het allemaal. We hebben enorm veel ervaring met allerlei soorten bijeenkomsten en natuurlijk verzorgen we ook de catering als je dat wilt. 

Bekijk de mogelijkheden voor zaalhuur
vacatures.jpg

Vacatures

KIVI heeft een zeer groot bereik onder ingenieurs en studenten. Ben je op zoek naar ervaren of juist jong talent dan kunnen wij helpen om jou als bedrijf en je vacatures op diverse manieren onder de aandacht te brengen, al dan niet in combinatie met een inhoudelijke advertorial in De Ingenieur of op www.deingenieur.nl. Neem contact met ons op via sales@kivi.nl en we kijken samen wat het beste werkt.

Klik hier voor alle vacatures