Bedrijven en ondernemen

collectieflidmaatschap.jpg

Collectief Lidmaatschap

Wij ondersteunen een bedrijfscultuur van leren en innoveren en bieden tal van mogelijkheden voor de professionele ontwikkeling van jouw professionals. Zo kan je als bedrijf onderscheiden als een werkgever waarbij medewerkers zich excellent kunnen ontwikkelen.

Klik hier voor collectief lidmaatschap
Banner_pins-newsletter-600px.jpg

Kwalificeren van CEng en IEng

Het ontwikkelen van een brede set van competenties en erkenning van het kwaliteitsniveau van jouw ingenieurs worden steeds belangrijker. De professionele kwalificaties van Chartered Engineer (WO niveau) en Incorporated Engineer (HBO niveau) bieden een competitief voordeel bij opdrachtgevers en maakt je als werkgever aantrekkelijk bij juist de meest gedreven ingenieurs.

Lees verder
alsplatform.jpg

DI en deingenieur.nl als platform

Als bedrijf is het belangrijk om je te profileren en je producten en diensten, en wellicht ook je ingenieurs, voor het voetlicht te brengen. Daar kan een feature artikel, advertorial of advertentie op deingenieur.nl of in technologie magazine De Ingenieur mogelijk bij helpen. Bespreek de mogelijkheden met Delia Appelman via sales@kivi.nl

ondernemerschap2.jpg

Ondernemerschap

We helpen startups, zzp-ers of kleine ondernemers graag met coaching en praktische informatie over ondernemen, verzekeringen en rechtsbijstand.

Klik hier voor Ondernemerschap
begeleidenenadviescommissies.jpg

Zaal huren

Heb je een kleine of juist wat grotere ruimte nodig? Heel klassiek of juist inspirerend en dynamisch? Op onze toplocatie aan de Prinsessegracht in Den Haag, vlak bij het Centraal station en uitvalswegen hebben we het allemaal. We hebben enorm veel ervaring met allerlei soorten bijeenkomsten en natuurlijk verzorgen we meteen ook de catering als je dat wilt. 

Bekijk de mogelijkheden voor zaalhuur
vacatures.jpg

Vacatures

KIVI heeft een zeer groot bereik onder ingenieurs en studenten. Als je op zoek bent naar ervaren of juist jong talent kunnen wij helpen om jou als bedrijf en je vacatures op diverse manieren en platforms onder de aandacht te brengen, al dan niet in combinatie met een inhoudelijke advertorial in De Ingenieur of op deingenieur.nl Neem contact met ons op via sales@kivi.nl en we gaan samen kijken wat het beste zal werken.

Klik hier voor alle vacatures