KIVI Academy

Online cursussen voor KIVI-leden

 

     

Cisco biedt trainingen aan

Cisco en KIVI richten zich op het verzorgen van nieuwe vormen van trainingen aan KIVI-leden op het gebied van Internet of Things en Cyber Security. De beschikbare cursussen zijn in het Engels, met uitzondering van de cursus Inleiding tot Cybersecurity.

Vanuit de visie dat ingenieurs in hun werk steeds meer te maken krijgen met IT-aspecten zoals Internet of Things, Cyber Security, Big Data en Artificial Intelligence zet KIVI zich in om deze kennis en vaardigheden zoveel mogelijk kosteloos aan KIVI-leden beschikbaar te kunnen stellen.

Men kan momenteel kiezen uit de onderstaande cursussen:


Voor vragen kun je ons mailen via academy@kivi.nl

 

     

Delft Extension School biedt MOOC’s aan

KIVI kan meer dan 100 MOOC’s, Massive Open Online Courses van de TU Delft aanbieden. MOOC's zijn vrij toegankelijke korte cursussen met een open licentie, die volledig online worden gegeven. De TU Delft heeft meer dan 2,5 miljoen aanmeldingen voor haar MOOC's bereikt over een breed scala aan vakgebieden. De MOOC's maken deel uit van het streven van de TU Delft naar open onderwijs en bieden studenten van over de hele wereld, zowel studenten als levenslang lerenden, toegang tot de kennis en expertise van de TU Delft.

Kenmerken van de MOOC's van de TU Delft:
Open voor iedereen, zonder toelatingseisen.
Gemiddelde studielast van 4-8 studie-uren per week.
24/7 online toegang via edX-platform en mobiele app.

Vanwege het massale karakter van de MOOC speelt de gemeenschap een belangrijke rol in de leerervaring. Naast traditioneel cursusmateriaal zoals video's, lezingen en opgavenreeksen, bieden deze MOOC's interactieve gebruikersforums en beoordelingen door collega's die discussies tussen cursisten vergemakkelijken.
De TU Delft biedt de mogelijkheid om via edX tegen vergoeding een certificaat te behalen waarmee wordt aangetoond dat de cursus met succes is afgerond. Veel van onze cursisten gebruiken deze certificaten in hun cv en hun profielen op sociale media om hen te helpen bij het vinden van een baan. Interesse? Klik hier.

Enkele voorbeelden:

 

Energy Academy

The global energy transition is one of the biggest challenges the world faces. To accomplish this massive transformation, we need the best and brightest to contribute. The Energy Academy provides extracurricular courses and activities from a wide variety of perspectives: business, science, politics, law, society, and spatial planning. These topics will be covered in approximately 30 inspiring (free) lectures throughout the year. With lecturers from all over the world, from governments, international companies, regional businesses, universities, start-ups, etc.

 

Besides the knowledge, you can also obtain a certificate! The Declaration of Participation can be obtained by anyone who has an interest in the energy transition. It certifies that you have acquired knowledge about the opportunities and challenges faced by different stakeholders involved in the energy transition! If you want to obtain the Declaration of Participation you need to participate in (at least) 10 Energy Learning Activities.

 

Interested? Take a look at www.energyacademy.org or sign in for the monthly newsletter!

  • Starting date: Any date
  • Time of study: 10 Energy Learning Activity (1 hour each)
  • Enter requirements: An interest in the energy transition
  • Costs: Free
  • Location: Online + Campus Groningen

CuriousU PRO – summer courses

CuriousU PRO biedt summer courses aan voor professionals. CuriousU PRO is ontstaan uit de samenwerking met CuriousU zomerschool en het Professional Learning & Development Centre. De cursussen die worden aangeboden zijn verdeeld over diverse thema’s: ondernemerschap, risicomanagement, digitalisering, onderhandelen en werken in de Nederlandse cultuur. Het is ontworpen door experts van de Universiteit Twente en andere gerenommeerde docenten. CuriousU PRO richt zich hiermee op de ervaren én young professional.

 

Geef een boost aan jouw carrière door het volgen van een intensieve summer course. Een cursus duurt 2 tot 3 dagen en is gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ontmoet andere professionals en experts, doe nieuwe kennis op en wissel ervaringen uit op de prachtige campus van de UT.

 

Gebruik promocode 2SKLVNSJ en ontvang 20% korting op een summer course naar keuze. Klik hier voor meer informatie.

Professional Learning & Development Centre (PLD Centre) – Universiteit Twente

Het Professional Learning & Development Centre biedt diverse onderwijsprogramma's voor professionals en managers die werkzaam zijn in zowel de private en publieke sector. Onze studenten worden uitgedaagd over de grenzen van hun vakgebied heen te kijken en dwarsverbanden met andere disciplines te leggen.

 

Deze multidisciplinaire benadering stimuleert innovatie in wetenschap en samenleving en is een kenmerk van ons ondernemende karakter. In de onderwijsprogramma’s maken we de verbinding tussen de kennisgebieden van onze universiteit en kennisbehoeftes binnen organisaties.

 

De onderwijsprogramma's zijn interessante ontmoetingen met docenten, hoogleraren, experts van andere universiteiten en specialisten uit de praktijk. Het onderwijs varieert van korte modules tot volledige graad verlenende master opleidingen. Het onderwijs is parttime ingericht zodat het te volgen is naast een drukke baan en vele sociale verplichtingen. De programma's vinden veelal centraal in het land plaats of op locaties binnen de eigen organisatie. De opleidingsgroepen zijn klein, er is veel ruimte voor inbreng van eigen ervaringen en praktijkvraagstukken. Het stelt deelnemers ook in staat van en met elkaar te leren en over de muren van hun eigen werkelijkheid heen te kijken.

 

Klik hier voor meer informatie.