KIVI Academy

Online cursussen voor KIVI-leden

 

     

Cisco biedt trainingen aan

Cisco en KIVI richten zich op het verzorgen van nieuwe vormen van trainingen aan KIVI-leden op het gebied van Internet of Things en Cyber Security. De beschikbare cursussen zijn in het Engels, met uitzondering van de cursus Inleiding tot Cybersecurity.

Vanuit de visie dat ingenieurs in hun werk steeds meer te maken krijgen met IT-aspecten zoals Internet of Things, Cyber Security, Big Data en Artificial Intelligence zet KIVI zich in om deze kennis en vaardigheden zoveel mogelijk kosteloos aan KIVI-leden beschikbaar te kunnen stellen.

Men kan momenteel kiezen uit de onderstaande cursussen:


Voor vragen kun je ons mailen via academy@kivi.nl

 

     

Delft Extension School biedt MOOC’s aan

KIVI kan meer dan 100 MOOC’s, Massive Open Online Courses van de TU Delft aanbieden. MOOC's zijn vrij toegankelijke korte cursussen met een open licentie, die volledig online worden gegeven. De TU Delft heeft meer dan 2,5 miljoen aanmeldingen voor haar MOOC's bereikt over een breed scala aan vakgebieden. De MOOC's maken deel uit van het streven van de TU Delft naar open onderwijs en bieden studenten van over de hele wereld, zowel studenten als levenslang lerenden, toegang tot de kennis en expertise van de TU Delft.

Kenmerken van de MOOC's van de TU Delft:
Open voor iedereen, zonder toelatingseisen.
Gemiddelde studielast van 4-8 studie-uren per week.
24/7 online toegang via edX-platform en mobiele app.

Vanwege het massale karakter van de MOOC speelt de gemeenschap een belangrijke rol in de leerervaring. Naast traditioneel cursusmateriaal zoals video's, lezingen en opgavenreeksen, bieden deze MOOC's interactieve gebruikersforums en beoordelingen door collega's die discussies tussen cursisten vergemakkelijken.
De TU Delft biedt de mogelijkheid om via edX tegen vergoeding een certificaat te behalen waarmee wordt aangetoond dat de cursus met succes is afgerond. Veel van onze cursisten gebruiken deze certificaten in hun cv en hun profielen op sociale media om hen te helpen bij het vinden van een baan. Interesse? Klik hier.

Enkele voorbeelden: