Loopbaanmanagement

competentiegerichteontwikkeling.JPG

Competentie gerichte ontwikkeling

In de huidige tijd van snelle technologische ontwikkelingen, innovaties en transformaties is professionele wendbaarheid essentieel. Er is een noodzaak ontstaan voor een bredere, competentie gerichte ontwikkeling. Wij ontwikkelden een competentieraamwerk dat hiervoor handvatten biedt.

Download de brochure
boost.jpg

OPD tool

Onze Online Professional Development tool (OPD) biedt focus bij jouw professionele planning. Het ondersteunt je bij het ontwikkelen van je competenties en je eigen portfolio. De OPD is daarmee een handig instrument voor zelfanalyse, een basis voor reflectie en om jouw prestaties te delen met anderen.

Klik hier voor de OPD Tool
charteredandincorporated.jpg

Chartered en Incorporated Engineers

Als erkenning van jouw ervaring en kwaliteit kan je bij KIVI de professionele titels van Chartered Engineer en Incorporated Engineer behalen. Kennis, ervaring, commitment en excellence zijn de standaard waarden. Als je wilt kan je het pad naar chartership samen met andere kandidaten doen of een mentor inschakelen.

Klik hier voor meer
curso.jpg

Ingenieurscoaches

Een ingenieurscoach is een KIVI-lid met een rijke werkervaring die je adviseert bij allerlei loopbaanvragen. Ze helpen je graag verder als je een volgende stap wil maken in je carrière of bij je startup.

Klik voor de Ingenieurscoaches
ondersteunenalsingenieur.jpg

Expertise inzetten

Wil jij je expertise inzetten voor een bepaald thema, of om andere ingenieurs, studenten of maatschappelijke organisaties te helpen? Stuur dan met vermelding van je lidmaatschapsnummer een mail waarin je uitlegt wat je zou willen doen naar info@kivi.nl en we nemen contact met je op.

Voor meer info klik hier