KIVI-ingenieurscoach


Wil je een impuls geven aan je carrière? Kies je ervoor door te groeien als Lead Engineer of ga je juist richting projectmanagement? Wil je werken in het buitenland? Overweeg je een carrièrestap te maken richting management? Heb je een uitvinding gedaan of wil je een eigen onderneming starten? En heb je behoefte om met iemand te sparren? Voor al dit soort vragen kun je als KIVI-lid terecht bij een van onze KIVI-ingenieurscoaches.

Er staan circa 80 verschillende ervaren KIVI-ingenieurscoaches voor je klaar.

De KIVI-ingenieurscoach stimuleert, reflecteert, inspireert en kijkt met een onafhankelijke blik naar jouw specifieke situatie. Een KIV-ingenieurscoach fungeert als vertrouwelijk klankbord, houdt je een spiegel voor en vergroot het inzicht in jouw vakkundige en persoonlijke kwaliteiten. Ook geven Ingenieurscoaches praktisch advies door je te helpen bij sollicitaties en/of je door te verwijzen binnen het KIVI-netwerk. Tevens zijn er een aantal KIVI-Ingenieurscoaches die in het Engels kunnen coachen.

Wil je een KIVI-ingenieurscoach aanvragen? Klik dan hier.

Wil je eens kort, vrijblijvend kennismaken met de coachservice door deel te nemen aan het maandelijkse online spreekuur, klik dan hier.

Wil je KIVI-ingenieurscoach worden? Klik dan hier voor meer informatie of mail naar: ingenieurscoach@kivi.nl

Ingenieurscoach diensten:

  • CV & LinkedIn check
  • Startup Coaching
  • Career Coaching
  • International Coaching

Testimonial

"Afgelopen woensdag heb ik een afsluitende sessie gehad met mijn loopbaancoach. Ik heb hem leren kennen als een aimabele en geïnteresseerde man. Hij is er met zijn heldere, analytische geest in geslaagd om mij te begeleiden van een plek als buitenstaander naar een plek in het hart van de organisatie waarin ik werkzaam ben. Vanuit deze comfortabele positie zoek ik verder naar een nieuwe, uitdagende functie voor mijzelf. Ik dank de ingenieurscoach en KIVI voor de hulp die mij in dit traject is geboden."

 

 


 

“Aan het begin van mijn promotietraject heeft u mij ondersteuning gegeven als KIVI ingenieurscoach. Hoewel wij elkaar slechts enkele keren hebben gesproken heb ik veel gehad aan uw advies. Ik ben dan ook blij dat ik u nu een door de beoordelingscommissie goedgekeurd proefschrift kan aanbieden.“


 

"Wat een snelle reactie. Super. Zo zie je maar: KIVI-lid zijn heeft echte toegevoegde waarde. Ik wil de richting uit die de ingenieurscoach mij heeft aangeraden. Ik ben gericht aan het zoeken naar vacatures en die zijn er en ook naar cursussen. Wellicht zijn we tijdens het coachinggesprek in staat het CV zo aan te passen dat deze bij het solliciteren eruit springt."


 

"Vorige week coaching-gesprek gehad. Ging over mijn overgang van werknemer in loondienst naar een meer zelfstandige status voor werkverwerving de komende ca. 5 jaren.

Zeer aanbevelenswaardig, anderhalf uur boordevol handige tips en reminders, toegespitst op mijn situatie die hij snel doorhad. Voldoende om wel tientallen jaren mee vooruit te kunnen!"


 

"Met een goed resultaat is het coaching traject met de KIVI-ingenieurscoach beëindigd. Hij heeft waardevol advies gegeven in oriëntatie op de arbeidsmarkt, in het starten van een eigen bedrijf en het vergaren en managen van opdrachten. Ik ben een maand geleden van start gegaan als ZZP’er en erg tevreden over de nieuwe draai in mijn loopbaan. Dank aan de coach voor zijn motiverende begeleiding en aan de KIVI voor het faciliteren van deze service!


 

"Het gesprek was niet alleen aangenaam, maar ook zeer nuttig. Hij heeft mij wegwijs gemaakt in de wereld van de Intellectuele Eigendom/ bescherming van vindingen, heeft ideeën gelanceerd, adviezen gegeven en mijn vragen beantwoord.

Samenvattend: de coach heeft mij zeer geholpen met het uitstippelen van een route, waar ik heel blij mee ben."


 

"Het gesprek met mijn coach was een goed gesprek. Het toeval wilde dat ik dezelfde dag ook uitgenodigd was voor een sollicitatiegesprek. Bij dit bedrijf ben ik uiteindelijk ook aangenomen. Het gesprek met de coach heeft mij hierbij geholpen, maar heeft vooral veel inzicht gegeven over mijn keuze tussen studie en werk. Ik wil hartelijk danken voor uw hulp!"


 

"Met een goed resultaat is het coaching traject met coach beëindigd. Hij heeft waardevol advies gegeven in oriëntatie op de arbeidsmarkt, in het starten van een eigen bedrijf en het vergaren en managen van opdrachten. Ik ben een maand geleden van start gegaan als ZZP’er en erg tevreden over de nieuwe draai in mijn loopbaan.

Dank aan de coach voor zijn motiverende begeleiding en aan de KIVI voor het faciliteren van deze service!"