Omschrijving

Introductie
Leer de drie-seconden-regel in jouw voordeel toe te passen. Altijd en overal. Deze workshop is geschikt voor iedereen op alle niveaus, het geleerde is universeel toe te passen. Of je nu directeur van een multinational bent of net komt kijken, schrijf je in voor deze workshop als je de volgende verwachtingen hebt:
• Ik wil geen trucjes leren, ik sta open voor daadwerkelijke, verankerde ontwikkeling
• Ik wil dat de keuzes die ik maak uitkomen en ik wil meer invloed hebben op mijn leven
• Ik wil tegenslagen kunnen oplossen òf accepteren maar niet tussen die twee in blijven hangen
• Ik heb die € 25 er dik voor over om te investeren in mijn toekomst
• Ik wil die drie seconden regel beheersen.

Opzet workshop
Michiel: 'Ik was in mijn laatste maanden als recruiter aan het werk en sprak een kandidaat, een Ingenieur in de Sales, dus lekker brutaal.'
'Ze zeggen dat recruiters drie seconden nodig hebben om te weten of je door bent of niet', zei de kandidaat terwijl hij zijn jas nog aanhad. 'Dus zeg het maar meteen'
'Ik ga je introduceren bij mijn klant' antwoordde ik, want inderdaad, de kandidaat was het. Ik had zelfs minder dan drie seconden nodig gehad.
Michiel: 'Ik heb ruim een uur met hem gesproken en voor hem en mij was het één van de meest waardevolle uren die we ooit met een vreemde hebben doorgebracht. We kenden allebei de drie seconden regel al - de regel die bepaalt dat mensen binnen drie seconden weten of ze al of niet zaken gaan doen met elkaar - maar we kwamen een stuk verder dan dat, verder dan we ooit durfden te dromen: We ontdekten een manier waarop je met 100% zekerheid er voor kan zorgen dat je de uitkomst van die drie seconden niet alleen kunt voorspellen, maar ook kunt beïnvloeden. Ik was verbluft en hij ook.'
Wat Michiel destijds in dat gesprek geleerd heeft over de drie seconden regel heeft hij verpakt in een spannende workshop, waarin we behoorlijk onze comfortzone zullen verlaten. Jij, de anderen, en Michiel ook!
Een zo ingrijpende regel als de drie seconden regel kun je veel breder toepassen dan alleen in sollicitaties. Als Zelfstandig Professional (ZP-er) bij het binnenhalen van klussen, als Sales Manager om je relaties verder te laten kijken dan alleen technische specificaties of prijs, als startende ondernemer om investeerders te overtuigen van je plannen, als bijna pensionado om je bedrijf te verkopen, of als vrijgezel bij het vinden van een partner. Of in welke andere situatie dan ook.

Spreker(s)

Michiel Cobben is Sales en CRM Consultant en schreef de bestseller ‘Verhoog je Gunfactor’. Hij was van 1997 tot 2012 actief als recruiter voor salesfuncties. Nu adviseert hij bedrijven en zelfstandig professionals over hun salesstrategie. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Eindhoven.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/michielcobben/

Locatie

KIVI Den Haag

Organisator

Commercieel Ingenieur

Naam en contactgegevens voor informatie

Ir. Robert Zunderdorp robertzunderdorp@hotmail.com

Programma

 -  uur ALV met broodbuffet
 -  uur Workshop
 -  uur Netwerkborrel