De energietransitie is een belangrijk onderdeel van het klimaatbeleid. Zo worden op grote schaal fossiele brandstoffen vervangen door duurzame alternatieven. Maar het gaat om meer dan het terugdringen van broeikasgassen, ook energiedragers en de grondstoffen voor de (chemische) industrie kunnen een stuk duurzamer. Dit vereist dan ook een multidisciplinaire aanpak. Welke rol hier voor de chemie is weggelegd, daar gaat Thaddeus Anim-Somuah tijdens C2W live op in.

Tijdens de C2W live-webinars praat een expert je in een half uur bij over de stand van zake in zijn of haar vakgebied. Daarna is er een Q&A met vragen vanuit het publiek. Meld je nu aan! 

Anim-Somuah behandelt in elk geval de volgende drie vragen:

  1. Waarom is chemie zo belangrijk voor de energietransitie?
  2. Welke chemische uitdagingen brengen transitie-ontwikkelingen met zich mee?
  3. Wat heeft de chemie nodig voor een succesvolle transitie?

Neem actief deel via Zoom: na afloop van het webinar kunnen de deelnemers vragen stellen aan Thaddeus Anim-Somuah (vol=vol). Via Zoom krijg je automatisch een deelnamelink en een reminder. Ook verschijnt op deze pagina, vanaf circa 15.50 uur, een livestream van het webinar, hier is vragen stellen echter niet mogelijk. 

Let op: aanmelden via Zoom is alleen mogelijk voor leden van KIVI NPT en KNCV. Ben je nog geen lid van KIVI? Klik dan hier voor meer informatie.

Als je geen lid bent van KIVI-NPT of KNCV, kun je enkel de livestream via deze pagina bekijken. Je moet hiervoor wel geregistreerd staan als bezoeker op deze website, maar dat is gelukkig zo gebeurd via deze linkVergeet je niet te registreren!