Omschrijving

De Regio Noord-Holland van het KIVI nodigt u van harte uit voor de excursie naar het Circl paviljoen op de Zuidas te Amsterdam.

Circulair bouwen
Circulariteit gaat verder dan verduurzamen. Bij verduurzaming ligt het accent vaak op een lager energieverbruik. Bij circulair bouwen ligt het accent op het hergebruik van grondstoffen, materialen en bouwelementen.

De Nederlandse overheid heeft de ambitie om 50% minder primaire grondstoffen te gebruiken in 2030 en dat in 2050 de Nederlandse economie volledig draait op herbruikbare grondstoffen. Om meerdere redenen wordt dit een grote uitdaging.

Circl
Circl is de naam van de nieuwe circulaire hotspot en meetingplace op de Zuidas. Het gebouw heeft een vergadercentrum, restaurant en rooftopbar.

Met de bouw van Circl, het circulaire paviljoen, heeft ABN AMRO in de praktijk ervaren hoe het is om circulair te bouwen. ABN AMRO is eigenaar maar niet van alles in het gebouw. Er lopen allerlei experimenten maar nog niet alles is gereed voor de markt.
De architectuur is ook gericht op levensduurverlenging in zowel het interieur als exterieur. Zo heeft het gebouw een grote, vrije hoogte die meerdere doelen kan dienen en maximaal demonteerbaar is en is het isolatiemateriaal in de plafonds gemaakt van oude spijkerbroeken. Ook de inrichting is een circulair experiment.

Bijzonderheden en aanmelding
Het Circl paviljoen is op loopafstand van metro-/treinstation Amsterdam Zuid.

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

De kosten verbonden aan het bijwonen van deze activiteit bedragen voor leden 15 euro en voor introducees 20 euro.

Aanmelden en betalen via de website van het KIVI Regio Noord-Holland
t/m 12 mei a.s.

Locatie

Circl paviljoen

Organisator

Regio Noord-Holland

Naam en contactgegevens voor informatie

Virginia Doelwijt

virginiadoelwijt@quicknet.nl

De uiterste inschrijfdatum is 12-05-2018

Inschrijven

U kunt zich niet meer inschrijven, de uiterste inschrijvingsdatum was: 12-05-2018