Omschrijving

Zo vanzelfsprekend als professioneel risk management inmiddels in Europa is, zo gecompliceerd is het in het ontluikende Iran. Tijdens een uniek bezoek aan ons land spreekt Emad Roayaei, een vooraanstaand Iraans wetenschapper, over de inhaalslag die de Iraanse olie- en gasindustrie maakt ten aanzien van Health, Safety & Environment.

De 62-jarige Roayaei bracht een flink deel van zijn studietijd door in Michigan, waar hij een Ph.D behaalde in Chemical & Electrochemical Engineering. Hij keerde na zijn studie terug naar zijn geboorteland en doorliep een boeiende carrière in research ten behoeve van de energiesector. Tegenwoordig is Roayaei, naast zijn wetenschappelijke activiteiten, onder meer lid van het Iraanse OPEC Steering Committee en is hij board member van Bam Farayand Systems een gerenommeerd advies bureau in Iran. Hij heeft talloze wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

Nu de sancties in Iran langzaam maar zeker worden opgeheven, wordt internationale samenwerking mogelijk. De pioniers van het Nederlands-Turkse risk management consultancybureau Riskonet waren er snel bij. Het is dan ook het management van dit bureau dat Emad Roayaei op 4 november 2016 naar Nederland haalt.

Exclusief voor de leden van KIVI spreekt Emad Roayaei op 4 november over ‘HSE management implementation in the Iranian oil & gas industry’. Hij gaat ruimschoots in op de complexe uitvoering en handhaving van fysieke veiligheidsmaatregelen in een land dat nog dagelijks kampt met beperkingen in het internationale handelsverkeer.

Spreker(s)

Emad Roayaei

Locatie

KIVI-gebouw

Organisator

Risicobeheer en Techniek

Naam en contactgegevens voor informatie

Ron De Bruijn

ron.debruijn@riskonet.com

Programma

 -  uur Ontvangst met broodjes en kennismaking
 -  uur Welkom door Jan Meissen (voorzitter KIVI RBT)
 -  uur Reden en opzet van deze bijeenkomst door Ron de Bruijn (Riskonet)
 -  uur Inleiding door Emad Roayaei
 -  uur Vragen en antwoorden
 -  uur Netwerkborrel
 -  uur Sluiting