KIVI biedt de mogelijkheid om iemand een (éénjarig) lidmaatschap cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een afstudeerder die binnenkort zijn/haar welverdiende diploma en ingenieurstitel in ontvangst mag nemen. Deze jonge ingenieurs staan straks aan het begin van hun carrière. En daar kunnen ze wel support bij krijgen. KIVI helpt jonge ingenieurs bij hun ontwikkeling door ze te inspireren, te verbinden en te ondersteunen in hun loopbaan. We bieden ze een relevant netwerk en helpen ze bij het ontwikkelen van vakkennis en persoonlijke vaardigheden. 

Ken je zo'n ingenieur in spé die een lidmaatschap verdient? Vul dan het onderstaande formulier in. Het toekomstig lid krijgt de bevestiging; de factuur wordt gezonden naar het opgegeven adres. Als je liever de (gepersonaliseerde) cadeaubon persoonlijk wilt overhandigen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan wachten wij nog even met bevestigen en sturen eerst de bon toe.

Heb je vragen over het bovenstaande, neem dan vooral contact op met de KIVI-ledenadministratie, ledenadministratie@kivi.nl  of 070 3 919 880.

Veel plezier met het geven!

KIVI-Cadeaulidmaatschap

Ik geef het KIVI-lidmaatschap cadeau aan:
Mijn gegevens zijn:
Ik geef cadeau:
* verplicht