Awards en inspiratie

4KIVI_GvO-0478.jpg

Prins Friso Ingenieursprijs

Ieder jaar reiken wij de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs uit. Hiermee onderscheiden wij excellente ingenieurs die innovatief werk weten te verbinden aan maatschappelijke impact. Ook reiken wij de publieksprijs uit.

Klik hier voor de Prins Friso Ingenieursprijs
inspirerendeingenieurs.jpg

Inspirerende Ingenieurs

Ieder jaar laten wij ons in het Weekend van de Wetenschap meenemen door steeds weer een nieuwe groep Inspirerende Ingenieurs naar hun boeiende onderzoek en uitvindingen.

Klik hier voor de Inspirerende Ingenieurs
potentia-idt-trends-report-2015-2016.jpg

Academic Society Award

KIVI reikt jaarlijks de Academic Society Award uit aan een bijzondere hoogleraar. In 2019 is deze toegekend aan prof. dr. ir. Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de Technische Universiteit Delf vanwege zijn jarenlange voortrekkersrol op het gebied van duurzaam bouwen en voor zijn opvallende aanwezigheid in het klimaatdebat.

Klik hier voor de Academic Society Award
36-0.png

Prijzen Podium en Conrad Premie

Ingenieurs worden gekenmerkt door hun vakkennis, creativiteit en innovatieve geest. Die zetten ze in om de samenleving steeds beter te maken. Als KIVI maken wij de impact van techniek en daarbij de mensen die dit voor elkaar krijgen, graag zichtbaar.

klik hier voor het Prijzen Podium en Conrad Premie
opinie.jpg

Opinie

Praat mee op onze opinie pagina!

klik hier voor onze opinie pagina
FBB -72dpi.jpg

Frank Biesboer Beurs

De Frank Biesboer Beurs is ingesteld door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) om de kwaliteit van de berichtgeving en het debat over het werk van ingenieurs een impuls te geven en artikelen mogelijk te maken die een extra financiële toelage nodig hebben.

Lees hier meer over de Frank biesboer Beurs