De Ingenieur zoekt een Redactiestagiair (m/v) met passie voor journalistiek en techniek!

De Ingenieur zoekt een

Redactiestagiair (m/v)

met passie voor journalistiek en techniek

De Ingenieur is het technologieplatform van Nederland, uitgegeven door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). De Ingenieur schrijft over de nieuwste technologische ontwikkelingen en de maatschappelijke betekenis ervan. Het platform bestaat uit een maandelijks tijdschrift, een actieve nieuws-website, een digitale nieuwsbrief en sociale media.

Als stagiair zul je volwaardig meedraaien op de redactie. Dat betekent dat je onder meer onderwerpen aandraagt, nieuwsberichten schrijft, research verricht, verhalen maakt en beeld uitzoekt. Je zult volop de kans krijgen je talenten te ontwikkelen.
 
Ben jij nieuwsgierig van aard, gefascineerd door de wereld van de techniek en wil je je ontwikkelen in de schrijvende journalistiek? Dan zijn we op zoek naar jou.

Specifieke vaardigheden:
-    een vlotte pen
-    nieuwsgierig naar hoe dingen werken
-    een neus voor nieuws
-    goed kunnen functioneren op een kleine redactie

De stageplek is per 1 juni 2019 beschikbaar, of eerder in overleg. De standplaats is Den Haag.  Wij bieden een stagevergoeding.

Vragen en/of je motivatiebrief en CV kun je – tot uiterlijk medio mei - richten aan hoofdredacteur Pancras Dijk, pancras.dijk@ingenieur.nl, telefoon 070 391 9885.