De Dutch Open Hackathon 2016, die plaatsvond van 9 t/m 11 december 2016, is gewonnen door het team Re:Software met de ontwikkeling van de Find It-app. In de app kunnen verloren of gestolen voorwerpen worden opgegeven, waarna andere gebruikers van de app naar het voorwerp op zoek kunnen gaan.

De Find It-app, die zowel door de jury als het publiek werd uitgeroepen tot winnaar, levert een praktische oplossing voor iedereen die spullen kwijt is geraakt. Door in de app aan te geven wat er is verloren en daarbij een locatie op te geven waar het verlies waarschijnlijk heeft plaatsgevonden, kunnen andere gebruikers op locatie ingeschakeld worden om naar het desbetreffende voorwerp te zoeken. Denkt iemand het verloren voorwerp gevonden te hebben, dan stuurt diegene een foto ter verificatie. Het is eveneens mogelijk om een vindersloon te koppelen aan een gevonden voorwerp.

Tijdens het Dutch Open Hackathon-weekend werkten 53 teams aan de ontwikkeling van toepassingen op basis van data die beschikbaar werden gesteld door de Kamer van Koophandel, KLM, Philips, Politie, PostNL en Schiphol Group.