Talentvolle studententeams gezocht voor de KIVI Engineering Student Team Award! Ken jij een studententeam dat zich op basis van zijn werk onderscheidt op de competenties teamgeest, innovatiekracht, maatschappelijke impact en expertise? Meld het team aan voor de KIVI Engineering Student Team Award 2024!

De award, die mede op voorzet van prinses Mabel in 2022 is opgezet, is bedoeld om toekomstige ingenieurs een boost geven, te tonen waar zij in teamverband toe in staat zijn en grotere bekendheid te geven aan hun innovatieve projecten. De KIVI Engineering Student Team Award 2024 wordt komend jaar op 13 maart uitgereikt tijdens de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs.

CORE CHANGEMAKERS van de Technische Universiteit Eindhoven is winnaar van de KIVI Engineering Student Team Award 2023. Lees meer over de winnaar en de andere genomineerden van dit jaar op deze pagina.

Nomineer nu 

Ken jij een talentvol studententeam dat genomineerd moet worden voor de KIVI Engineering Student Team Award 2024? Kijk dan snel op deze website.

Foto: CORE CHANGEMAKERS krijgt de KIVI Engineering Student Team Award 2023 uitgereikt door Jacolien Eijer-de Jong, president van KIVI, op 15 maart 2023.