Collectief lidmaatschap

Bedrijven kunnen een samenwerking met KIVI aangaan. Wij helpen bij professionele ontwikkeling en kwalificatie van jouw ingenieurs. Via onze platforms bieden wij diverse mogelijkheden voor profilering van je bedrijf bij een brede doelgroep, het plaatsen van vacatures en om in contact te komen met talenten.


Bent u werkgever? Bekijkt u dan onze mogelijkheden voor een collectief KIVI-lidmaatschap!

Het collectief lidmaatschap

Het collectief KIVI-lidmaatschap geeft uw medewerkers toegang tot de diverse producten en diensten die het KIVI te bieden heeft. Het KIVI-lidmaatschap is het middel voor uw medewerkers om kennis up-to-date te houden. KIVI heeft diverse tools voor uw medewerker om zich te ontwikkelen, waaronder de Online Professional Development-tool. Daarnaast bieden wij het grootste ingenieursnetwerk van Nederland. De professionals kunnen dienen als sparringpartner en als netwerk bij de uitvoering van de werkzaamheden. Het collectief lidmaatschap is prima in te zetten als secundaire arbeidsvoorwaarde. Zo laat u zien dat u bereid bent te investeren in de toekomst van uw medewerkers.

collectieflidmaatschap2.jpg

Voordelen van het collectief lidmaatschap:

Daarnaast kunnen wij u als werkgever nog een aantal extra voordelen bieden:

  • Gebruik van het werkgeversdeel van de Online Professional Development-tool, waarmee u uw HR-functies kunt versterken;
  • Advies bij verschillende vraagstukken zoals het aantrekken van nieuw talent, het activeren van medewerkers, en het leggen van een verbinding tussen de bedrijfsstrategie en technische en maatschappelijke ontwikkelingen;
  • Assisteren bij het ontwikkelen van specifiek gewenste cursusmodules door hogeronderwijsinstellingen;
  • Toegang tot een pool van excellente studenten op WO- en HBO-niveau, voor stageprojecten of net afgestudeerden;
  • Vergroten van zichtbaarheid van uw bedrijf voor mogelijke samenwerkingspartners en professionals.

Contact

De kosten van het collectief lidmaatschap zijn afhankelijk van het aantal lidmaatschappen. Uiteraard geldt voor een collectief lidmaatschap een korting.

Voor meer informatie over het collectief lidmaatschap kunt u contact opnemen met Marc van Baast, via marco.vanbaast@kivi.nl of 070-3919900.