Op dinsdag 25 april van 19.00 – 21.00 uur bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar "De bioketel in het buitengebied. Een alternatief voor fossiel.”

Het webinar is direct interessant voor mensen die buiten wonen met een eigen houtopstand en op zoek zijn naar een alternatief voor hun cv-ketel op aardgas. Maar eigenlijk is het webinar een aanrader voor iedereen met interesse in duurzame warmte. 

De NBKL (branchevereniging voor leveranciers van bioketels) organiseert het webinar. Sprekers zijn o.a. Maarten Willemen van de AVIH (branchevereniging voor ondernemers in de bos- en houtsector), Jos de Kleuver, Gijs Kuneman van de Bosgroepen (verenigingen van en voor eigenaren van bos- en natuurterreinen) en Henk Wanningen (Staatsbosbeheer). Tijdens het webinar krijgt u ook enkele video’s te zien van praktijkvoorbeelden van bioketels in de het buitengebied.

Het webinar is gratis toegankelijk. Registratie vooraf is noodzakelijk. U kunt zich registeren voor het webinar via dit aanmeldformulier.  Na registratie ontvangt u een week voor het webinar uw Zoom-link naar het webinar.
Bij registratie of daarna via info@nbkl.nl kunt u vooraf uw vragen stellen, maar ook tijdens het webinar is er ruimte voor vragen.