Beste KIVI-leden,

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de 13e editie van de Vakbeurs Recycling, die plaatsvindt op 21, 22 en 23 november 2023. Als ingenieurs biedt deze beurs een unieke kans om betrokken te raken bij een sector die cruciaal is voor duurzaamheid en technologische innovatie. Kom genieten van het gratis eten en drinken terwijl u de nieuwste recycling innovaties ontdekt!

De Vakbeurs Recycling biedt:

- Technologische Innovatie: Als ingenieurs zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen. Deze beurs is een schatkamer vol innovaties op het gebied van afvalmanagement en recyclingtechniek. Hier ontdekt u de nieuwste tools en oplossingen die onze wereld schoner en efficiënter maken.

- Duurzaamheid: Duurzaamheid staat hoog op de agenda van ingenieurs. Op de Vakbeurs Recycling kunt u inzicht krijgen in hoe de recyclingsector bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Leer hoe recyclingtechnologie bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van kostbare grondstoffen.

- Netwerken en Samenwerken: Een van de belangrijkste aspecten van onze professionele ontwikkeling is netwerken. Op de Vakbeurs Recycling kunt u in contact komen met professionals, bedrijven en organisaties die actief zijn in de afval- en recyclingsector. Dit kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en nieuwe zakelijke kansen.

Daarnaast zal CORE CHANGEMAKERS aanwezig zijn, een organisatie die de KIVI Engineering Student Team Award van 2023 heeft gewonnen. U kunt hen vinden op stand H104 op de beurs. Dit is een uitgelezen kans om te ontdekken hoe CORE CHANGEMAKERS bijdraagt aan innovatieve oplossingen binnen afvalbeheer en infrastructuurinspectie.

Om deel te nemen, kunt u zich nu registreren via deze link: https://register.visitcloud.com/survey/24k9e5b538djp?actioncode=NTWO000129FOC&partner-contact=3q9aec6udjwdq en ons bezoeken op stand H104. Laten we samenwerken aan een schonere, duurzamere toekomst door middel van technologie, innovatie en samenwerking.

Mis deze kans niet en sluit u aan bij ons op de Vakbeurs Recycling!

Tot dan!