Begin het jaar goed met een luchtvaart-pubquiz en nieuwjaarsborrel!

Op vrijdagavond 10 januari organiseert KIVI Aerospace Engineering een gezellige nieuwjaarsborrel in combinatie met een pubquiz in hartje Delft. Dit is een mooie kans om je collega-ingenieurs uit de luchtvaart industrie beter te leren kennen en je vliegtuigkennis op de proef te stellen. Graag willen we deze eerste activiteit van het jaar ook gebruiken om ons nieuwe voltallig bestuur aan jullie voor te stellen en middels een uitdagende quiz terug te blikken op 100 jaar burgerluchtvaart in Nederland.

De quiz wordt gehost door Jacco Hoekstra, professor en voormalige decaan aan de faculteit Aerospace Engineering van de TU Delft, en zal plaatsvinden op de bovenverdieping van restaurant Rossio in Delft.

Naast een gezellige avond hebben we ook een bijzondere prijs voor het winnende team: een vlucht met de DC-3 Dakota PH-PBA 'Prinses Amalia', uitgevoerd door Dutch Dakota Association (DDA) Classic Airlines.

Deelname en Inschrijving

Deelname bedraagt €10 per persoon, dit is inclusief 2 drankjes tijdens de pubquiz. Inschrijven voor de pubquiz kan middels één van de volgende drie opties:

  • Kan door je individueel aan te melden. Individuele aanmeldingen worden door het bestuur als team gekoppeld. 
  • Als KIVI lid een compleet team aan te melden (van 4 personen). Als je een compleet team aanmeldt van vier personen, dan hoeven je overige teamleden dat niet meer te doen en betaal je meteen de deelname voor je complete team (je kunt as KIVI lid maximaal twee niet-leden deel laten nemen aan je team). Geef a.u.b. bij aanmelding van een team ook graag de namen van je teamleden door. 
  • Als niet-KIVI lid een compleet team aan te melden (van 4 personen). Als je een compleet team aanmeldt van vier personen, dan hoeven je overige teamleden dat niet meer te doen en betaal je meteen de deelname voor je complete team. Deze kosten van €55,- zijn inclusief een tijdelijk KIVI lidmaatschap (3 maanden). Geef a.u.b. bij aanmelding van een team ook graag de namen van je teamleden door. 

 

Programma

 -  uur Walk-In
 -  uur Welkomstwoord van het bestuur en introductie van Jacco Hoekstra
 -  uur Pubquiz - deel 1
 -  uur Pauze
 -  uur Pubquiz - deel 2
 -  uur Bekendmaking winnaars en nieuwjaarsborrel