Bij deze nodigen wij u uit voor de vertoning van ‘The Waterman Files’ op dinsdag 10 mei met gratis entree in Filmhuis Lumen (Doelenplein 5, 2611 BP Delft). De vertoning begint om 15:30 uur met een afsluitende borrel om 18:00 uur. The Waterman Files is een documentaire over het werk en leven van de Nederlandse wetenschapper dr. Ronald Waterman. Hij heeft zijn leven gewijd aan het duurzaam ontwikkelen en beschermen van kwetsbare delta's en kusten.

Ronald Waterman wordt gezien als een van de grondleggers van het Building with Nature principe. Deze unieke vertoning wordt beschikbaar gemaakt door een samenwerking tussen het Waterbouwdispuut van de TU Delft, KIVI afdeling Bouw- en Waterbouwkunde en de filmmakers.

Deze interessante en educatieve vertoning is bedoeld voor een zeer brede doelgroep van werkenden in de sector, tot studenten waterbouwkunde en geïnteresseerden in het leven van Ronald Waterman. Dhr. Waterman zal ook aanwezig zijn bij de vertoning en naderhand beschikbaar zijn voor vragen.

Als u deze voorstelling bij wilt wonen, vragen wij u om uw naam en emailadres in de Google Forms in te vullen zodat wij u op de hoogte kunnen houden van het programma.

Er is een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang met aanmelden!

Met vriendelijke groeten,

Het Waterbouwdispuut

KIVI Bouw- en Waterbouwkunde