Op donderdag 12 oktober dan is het weer tijd voor de Waterbouwdag in het Beatrixgebouw in Utrecht.

De Waterbouwdag biedt wederom een sterk inhoudelijk en verrassend programma met diverse thema's zoals: ‘het Vervanging en Renovatieprogramma in de constructieve waterbouw’, ‘Offshore renewables’, ‘Hoogwaterbescherming’, ‘Over de grenzen van de waterbouwer’ en een speciale sessie voor Young Professionals met Jaime Ascencio van Reefy. Reefy is een start-up en combineert ecologie en techniek om mariene ecosystemen te herstellen en de kustlijn te beschermen.

Stefan Aarninkhof (TU Delft) en Annemieke Nijhof (Deltares) zijn dit jaar dagvoorzitters. In het plenaire programma komt o.a. Maike Akkers van het Havenbedrijf aan het woord over de Transitie in de haven. Vanzelfsprekend worden er ook interessante projecten besproken zoals: Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat door Bert de Wolff van het Waterschap Noorderzijlvest en de Blankenburgverbinding door Eelco van Putten (DEME Infra).

Expo
Daarnaast zijn er ook interessante praktijkvoorbeelden te vinden op de Expo die dit jaar weer goed gevuld is met meer dan 30 toonaangevende bedrijven uit de branche.

Meer informatie over het programma en mogelijkheid tot aanmelden via www.waterbouwdag.nl.

Speciaal voor KIVI leden is de vroegboekkorting verlengd tot en met maandag 11 september a.s. 

Meld je snel aan want vol=vol!