De leden van KIVI afdeling Bouw zijn uitgenodigd om te kijken op de bouwplaats, waar Moos een aandeel in heeft. Helaas kunnen we niet - zoals afgesproken - terecht aan de Appelweg in Amsterdam-Noord. 

Gelukkig is er een goed alternatief: we gaan naar het project Kalkbranderij in Amstelveen. Daar wordt nu volop gewerkt en vrijdag is er een PR-moment. 

Navigatieadres is Kalkbranderij, Amstelveen. Tegenover is een grote parkeerplaats en anders is er een Albert Heijn iets verderop.

Aanvangstijdstip is gewijzigd in 14.00 uur.

Moos wil werken aan een wereld waarin iedereen een fijn thuis heeft. Als het aan Moos ligt, lossen we in één klap het woningtekort én de klimaatuitdaging op. De oplossing is er al.

Met de systemische manier van bouwen en focus op waarde creëren zij duurzame woningen waarmee ze de status quo uitdagen. De woningen zijn voor iedereen anders, maar altijd een veilige plek waarin je je thuis voelt zowel voor families, stellen als individuen. De duurzame ambities van Moos zijn torenhoog. Dus is het bouwsysteem volledig demontabel – of je huis er nu voor 50 of 5 jaar staat. Als je basis goed is, sta je steviger in het leven, vindt Moos. Zo geven ze iedereen niet alleen een dak boven het hoofd, maar een thuis midden in de gemeenschap. Een radicaal ander woonsysteem creëer je trouwens niet alleen. Moos bestaat uit een onafhankelijk partnerteam van innovatieve experts. Samen vertegenwoordigen zij verschillende disciplines en één doel: op een verantwoorde manier het woningtekort oplossen.

Een fijn thuis voor iedereen. En het rotsvaste geloof dat het kán.

Verzoek aan alle deelnemers om veiligheidsschoenen mee te nemen. Lukt dit niet, dan graag even melden via email aan: bouw@kivi.nl

Meer info: https://wijzijnmoos.nl/about-moos/ en in de brochure (zonder 'Documenten')

Wij zien u graag op 7 juni!