KIVI afdeling Bouw nodigt de leden graag uit voor een bezoek aan C3Living in Panningen op dinsdag 20 juni a.s.

C3Living is nog een bedrijf dat prefab de snelheid van de woningbouw op kan voeren. Bovendien is dit een bedrijf wat veel met hout werkt en een hoog maatschappelijk gehalte heeft. Het zijn mensen die het ervaren én die het maken. Mensen die zich binnen de veilige muren van C3 Living thuis voelen. En mensen die deze woningen vakkundig en duurzaam bouwen.

Waardevol wonen
Een (t)huis voor iedereen. Dat is mogelijk bij C3 Living. Voor een waardevol geluk, waar Rendiz als moederbedrijf van C3 Living voor staat, is een stabiele basis van essentieel belang. Een dak boven het hoofd is een belangrijke pijler voor een stabiele basis. C3 Living levert een bijdrage om het huidige woningtekort terug te dringen. We richten ons op de woningmarkt voornamelijk op mensen met een hulpvraag, daar Rendiz als organisatie met een sociaal hart mensen kansen biedt om een inhaalslag te maken op de arbeidsmarkt.

Voor die mensen dáár bouwen we voor. Én daar bouwen we mee! Want bij C3 Living wordt gebouwd door vakmensen die samenwerken met mensen die een inhaalslag maken op de arbeidsmarkt. Vanuit een veilige omgeving bouwen zij aan een prettige omgeving. Voor zichzelf en voor een ander. Zo wint dus de mens, maatschappij en milieu aan waarde. We werken immers met duurzame materialen en met lokale leveranciers. Kortom: Met C3 Living wordt waardevol wonen, zorgen, leren, recreëren en werken mogelijk.

Na een korte presentatie zal er een rondleiding door het bedrijf plaats vinden. Meer informatie is te vinden op https://www.c3living.nl.

Deelname is gratis voor KIVI leden en voor studenten. Overigen betalen € 15,00.

Aanmelden vóór 14 juni. Het maximum aantal is 20 dus wacht niet te lang met aanmelden.