Het bestuur van KIVI afdeling Bouw organiseert op woensdag 22 maart a.s. een bedrijfsbezoek naar de nieuwbouw van Octatube in Delft.

Octatube is een Delfts design & build bedrijf dat begin jaren 80 is opgericht door Mick Eekhout. Het bedrijf is ooit begonnen met innovatieve ruimtevakwerken, maar inmiddels een specialistische gevelbouwer gericht op maatwerk die vele bijzondere internationale projecten realiseert. Door de ligging naast de TUDelft en de goede band met de universiteiten, is Octatube een start geweest van de carrière van menig ingenieur in de bouw.

Het bijzondere van Octatube is daarnaast dat het niet alleen een ingenieursbureau is, maar de ontworpen constructies en gevels ook zelf fabriceert in de eigen werkplaats en bouwt met eigen monteurs. Een unieke combinatie van ontwerpen én bouwen onder één dak. Door de flinke groei van Octatube de afgelopen jaren, wordt het huidige kantoor en de werkplaats uitgebreid.

KIVI Bouw nodigt je van harte uit om op 22 maart a.s. een kijkje te komen nemen bij de nieuwbouw van Octatube. Uiteraard is dit tevens een mooie gelegenheid om andere (toekomstig) ingenieurs in de bouw te ontmoeten.

Programma

15.15 uur   Inloop

15.30 uur   Korte presentatie over Octatube en de nieuwbouw

16.00 uur   Rondleiding over de bouwplaats

17.00 uur   Borrel in de Mock-up hal

18.00 uur   Einde

 

Locatie en bereikbaarheid

Het adres is Rotterdamseweg 200, 2628 AS Delft.

Het aantal parkeerplekken is beperkt en door de nieuwbouw is er geen parkeerterrein voor bezoekers momenteel. Het advies is om zoveel mogelijk met het OV te komen. Octatube bevindt zich op c.a. 15 minuten lopen vanaf station Delft

Aantal deelnemers

Maximaal 60 deelnemers. We hopen hierbij op deelname van veel studenten.

PBMs mee

Het verzoek aan deelnemers, mocht u dit hebben, om zelf een hesje, werkschoenen en een helm mee te nemen. Octatube heeft er niet genoeg voor iedereen.