De KIVI afdeling Commercieel Ingenieur is op zoek naar ingenieurs met een commercieel hart. Mensen die er van overtuigd zijn dat commercieel denken onderdeel van het DNA van een ingenieur is (of in ieder geval moet worden). Wij zoeken ingenieurs die als bestuurslid activiteiten wil opzetten om de commerciële kant van de ingenieur door te ontwikkelen.

De afdeling Commercieel Ingenieur heeft binnen KIVI een uitstekende reputatie opgebouwd door het organiseren van actuele seminars, lezingen, workshops en masterclasses. Wij vervullen een belangrijke behoefte binnen KIVI op het gebied van ondernemerschap, business development, business modellen, commerciële innovatie en soft skills. De relevantie en het succes van deze activiteiten blijkt uit de hoge opkomst en een klanttevredenheidsscore van boven de acht.

Het vervullen van deze behoefte met de juiste kwaliteit doen wij met een enthousiast team van mensen afkomstig uit allerlei bedrijven, organisaties en disciplines. En om de lat hoog te houden, en het liefst nog hoger te leggen, zien wij graag nieuwe enthousiaste bestuursleden toetreden in ons bestuur. Mensen die onze vereniging en de afdeling Commercieel Ingenieur met hun competentie, ervaring en netwerk kunnen versterken. Creatieve ingenieurs die vol energie nieuwe activiteiten helpen bedenken en organiseren.

Ben jij deze persoon of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marc Lambriks (marc@lambriks.nl) of John den Ridder (john.den.ridder@bluelite.nl). Wij gaan graag met jou in gesprek!

Alvast van harte welkom.

Met hartelijke groet,

Marc Lambriks