KIVI Afdeling Commercieel Ingenieur zoekt bestuursleden

De KIVI afdeling Commercieel Ingenieur (CI) wil haar bestuur uitbreiden met ingenieurs die er van overtuigd zijn dat commercieel denken en commerciële vaardigheden een belangrijk onderdeel zijn van de moderne ingenieur.

De afdeling Commercieel Ingenieur heeft binnen KIVI een uitstekende reputatie opgebouwd door het organiseren van seminars, lezingen, workshops en masterclasses met actuele thema’s op commercieel gebied. De afdeling CI vervult een belangrijke behoefte binnen KIVI op het gebied van ondernemerschap, business development, business modellen, commerciële innovatie en soft skills.

Het invullen van deze behoefte met activiteiten van de juiste kwaliteit doen wij met een enthousiast team van ingenieurs afkomstig uit diverse bedrijven, organisaties en disciplines. Omdat het huidige bestuur aftreedt,  zoekt de afdeling Commercieel Ingenieur nieuwe enthousiaste en actieve bestuursleden die het stokje van het huidige bestuur overnemen. Creatieve ingenieurs die met hun competenties, ervaring en netwerk  nieuwe activiteiten helpen bedenken en met veel energie organiseren.

De posities van voorzitter, penningmeester en secretaris zijn vacant. Daarnaast worden er ook algemene bestuursleden gezocht.

Ben jij deze persoon of wil je meer informatie, neem dan contact op met ons op via: ci@kivi.nl. We gaan graag met jou in gesprek!

Alvast van harte welkom.

Met hartelijke groet,

Bestuur van Commercieel ingenieur

John den Ridder, Martin Kraai, Robert Zunderdorp & Ronald van Duijvenvoorde