Aan de leden van KIVI Afdeling voor Geotechniek,

Het bestuur van KIVI afdeling Geotechniek en Young KIVI Geotechniek nodigen u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op 7 Juni 2022. De bijeenkomst vindt plaats bij de Bezoekerscentrum ExpoA16 aan de Rottebandreef in Rotterdam. Tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt de stand van zaken van de Afdeling voor Geotechniek toegelicht. De Ledenvergadering wordt gecombineerd met een bezoek aan het traject A16 Rotterdam inclusief de mogelijkheid om langs het project te fietsen. De middag wordt afgesloten met een buffet bij Familierestaurant Bergscheplas.

De A16 Rotterdam is een nieuwe wegverbinding tussen de A13 bij Rotterdam The Hague Airport en de A16/A20 bij het Terbregseplein. De 11 km lange A16 Rotterdam zorgt ervoor dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden. Meer informatie over het project is te vinden op https://a16rotterdam.nl/default.aspx

Het definitieve programma volgt. De ALV en projectbezoek duren van 13.00 uur tot 16.30 uur. Daarna beginnen borrel en buffet tot 19.30 uur.

Deelname is gratis voor KIVI-leden en voor studenten en kost € 137,50 voor niet-leden.

Aanmelden via de KIVI website.

Informatie: Joris van Ruijven, email joris.vanruijven@deltares.nl

Wij hopen u op 7 juni te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van KIVI Geotechniek