Als afdeling Geotechniek van KIVI dragen wij bij aan het Internationale Symposium “Energy Geotechnics” van 3 tot 5 Oktober 2023 bij Lijm en Cultuur in Delft, dat in samenwerking met de ISSMGE wordt georganiseerd. Een interessante invalshoek op ons vakgebied. Als KIVI-lid krijgt u korting op de ticketprijs, zie hieronder voor meer informatie!  

Dit symposium, met het thema "Accelerating the Energy Transition", brengt experts, onderzoekers en professionals uit de hele wereld samen om innovaties en ontwikkelingen op het gebied van energie-geotechniek te bespreken.

Het symposium zal een breed scala aan onderwerpen behandelen die van cruciaal belang zijn voor het versnellen van de energietransitie. Onder de hoofdthema's vallen:

  • Geothermische energie
  • Offshore geotechniek
  • Energieproductie en opslag
  • Geologische berging van radioactief afval
  • Materiaalgedrag en modellering
  • Maatschappelijke uitdagingen

Dit symposium biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om kennis uit te wisselen, samen te werken en nieuwe inzichten op te doen binnen het vakgebied van energie-geotechniek.

Inclusief excursiemogelijkheden naar de Tweede Maasvlakte en naar Mol (Belgie) voor het HADES Ondergrondse lab en de diepe geothermische installaties. Voor het volledige programma zie ook:

https://seg23.dryfta.com/

KIVI Geotechniek biedt voor haar leden de mogelijkheid om met een korting van € 75,- deel te nemen. Registreer via de officiële symposiumwebsite: https://seg23.dryfta.com/ en gebruik de scode 984h[9z om van deze korting gebruik te maken.