Tussen 10 en 12 september 2021 wordt in Sydney de 7e internationale geotechnische conferentie gehouden voor geotechnici jonger dan 35 jaar (7iYGEC). Vanuit Nederland kunnen 2 KIVI-leden hier kosteloos aan deelnemen. Wil jij door de Afdeling Geotechniek worden geselecteerd voor dit evenement waarop je kennis kunt maken met geotechnici uit de hele wereld? Meld je dan NU aan! Wat moet je doen? Stuur uiterlijk op 23 oktober 2020 een titel en samenvatting (abstract) van maximaal 250 woorden in over een geotechnisch/geologisch (onderzoeks)project + je cv en korte motivatie (max. 150 woorden) waarom juist jij moet worden geselecteerd. Het abstract dient in het Engels te worden ingezonden, overige correspondentie mag in het Nederlands.

Spelregels

De spelregels voor als je uitgezonden wordt zijn als volgt:

  • KIVI-Geotechniek betaalt de reis- en conferentiekosten (zowel 7iYGEC als de aansluitende hoofdconferentie); de benodigde tijd dien je zelf in overleg met je werkgever te organiseren.
  • Het bestuur van KIVI-Geotechniek beslist op basis van de inzendingen wie wordt afgevaardigd.
  • Maximaal 2 personen uit Nederland (lid KIVI-Geotechniek) niet ouder dan 35 jaar ten tijde van het congres, worden uitgezonden.
  • Als je wordt geselecteerd, dien je een volledig Engelstalig paper te schrijven; het onderwerp daarvan is vrij, maar moet wel eigen onderzoek/ projectinbreng weergeven. De inhoud van de paper presenteer je vervolgens op het congress.
  • Bij terugkomst na het congres dien je een A4-verslag te maken voor publicatie in Geotechniek en/of de KIVI-website (in het Nederlands).

Ook niet-KIVI leden mogen zich aanmelden, maar dienen na selectie wel lid te worden van de afdeling.

Aanmelden/indienen kan bij de KIVI-afdeling Geotechniek via nssmge@kivi.nl. Uiterlijk 9 november 2020 worden door het KIVI-Geotechniek bestuur de 2 genomineerden persoonlijk op de hoogte gebracht. Hierna volgt (naar verwachting) acceptatie en worden instructies voor de indiening van het paper verstrekt (deadline: juni 2021). Meer algemene info is te vinden via http://icsmge2021.org/7iygec/. We zien graag je inzending tegemoet!

Namens KIVI-afdeling Geotechniek

Joris van Ruijven en Klaas Siderius