Aanmelden voor prijs voor beste afstudeerders op het gebied van de GEO-ENGINEERING

Tijdens de Geotechniekdag op 16 november 2023 worden weer prijzen uitgereikt voor afstudeerders die bijdragen aan de ontwikkeling van het vakgebied Geo-engineering: het bouwen met, in en op de grond. Sinds 2009 heten deze prijzen de Keverling Buisman prijs.

Dag in dag uit leven, wonen, bouwen, werken, lopen, rijden we op en over de grond, maar weinigen zijn zich bewust van de bijzondere eigenschappen die grond als bouwmateriaal heeft. Om daar verandering in te brengen reikt KIVI Geotechniek de Keverling Buisman prijs uit in twee categorieën:

  • Beste afstudeerder Geo-engineering van TU’s
  • Beste afstudeerder Geo-engineering van HBO-instellingen

U kunt nu (tot 1 september 2023) kandidaten aanmelden voor de genoemde categorieën. De organisatie zal uit de aanmeldingen een selectie maken waaruit de jury uiteindelijk de prijswinnaars kiest.

Weet u personen waarvan u vindt dat ze niet mogen ontbreken om mee te dingen naar deze prijs, dan kunt u deze met een korte toelichting aanmelden per e-mail bij ellen.teriele@deltares.nl. De periode van afronden van het afstudeerwerk loopt van 1 september 2021 tot en met 1 september 2023. Een overzicht van de genomineerden zal voorafgaand aan de Geotechniekdag op https://www.kivi.nl/afdelingen/geotechniek/  gepubliceerd worden.

Genomineerden krijgen vrij toegang tot de Geotechniekdag. De prijswinnaars ontvangen een aandenken en een passend geldbedrag.  

Namens KIVI Geotechniek,

Bas Vos.