Auto’s, ze zijn overal, jij en je buren hebben er waarschijnlijk één, je ouders hebben er één en wanneer je uit het raam kijkt staat de straat er vol mee.  We zien ze dus dagelijks en hierbij waarderen we de esthetiek of kijken we er juist met afgrijzen naar, maar begrijpen we ook waarom?

In zijn werk als Design Strategist bij het Hyundai Design Center werkte Jelle Tjebbes 8 jaar lang aan het creëren van de nieuwe generatie Hyundai’s, waaronder de IONIQ 5 en 6, de waterstof aangedreven Nexo, en Hyundai’s premium merk Genesis. Ook als freelancer biedt hij deze dienst nu voor verscheidene merken aan.

Met diverse voorbeelden laat hij zien hoe onze perceptie van schoonheid zich aanpast wanneer we de fundamentele bouwblokken van auto’s veranderen en welke veranderingen we de komende decennia hierin kunnen verwachten.

Dit event vindt ONLINE én OFFLINE plaats op woensdag 1 mei 2024.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en. U bent van harte welkom voor een voorafgaand diner van 18u - 19.30u (eigen kosten van € 25 bij aanvang), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding. Deelname aan de lezing (on- en oine) is gratis, 19.30u tot +/- 21u.

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.