Moeten industriële ontwerpen onder de kunst gerekend worden? Of is er juist geen kunst aan? Kun je er patent op aanvragen? Lekker belangrijk, want waarom zou je? Je concurrent verandert een schroefje aan je ontwerp en werkt er zo omheen.

Kun je dat eigenlijk allemaal wel zo zwart wit stellen?

Bram van Oeffelt studeerde Elektrotechniek in Delft en na het afronden van die opleiding tot supernerd was hij geneigd te denken van wel. Maar een juridische beroepsopleiding tot octrooigemachtigde later wist hij dat er in de antwoorden op deze vragen wel vijftig tinten grijs te ontdekken zijn. Vrees niet, die gaat hij niet allemaal uiteenzetten. Maar dat de avond helemaal zonder juridisch geneuzel zal verlopen kan hij ook weer niet garanderen. Eén ding is zeker: er zal een aantal ontwerp-juweeltjes de revue passeren!

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 6 maart 2024. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en (Mariaplaats 7 te Utrecht), van 18.00u - 21.00u.  
Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!