Omschrijving

De focus van de KIVI IT-afdeling ligt 2019 op de thema’s digitaal veilig Nederland en digitaal onderwijs in de vorm van een IT Academy. De KIVI IT-afdeling zal minder activiteiten organiseren en gaat zich richten op met behulp van de KIVI-leden en het KIVI-netwerk een concrete bijdrage te leveren aan een maatschappelijk probleem.

Op 20 december vindt een denktank bijeenkomst plaats over digitaal ondersteunen van fysieke veiligheid in Nederland met een demo van de apps ‘Ondermijning’ en ‘Meld een Vermoeden’. Dit sluit aan bij de meest recente ontwikkelingen waarbij Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft aangekondigd dat er 100 miljoen euro extra beschikbaar komt voor de aanpak van ondermijning vanaf 2019.

Graag nodigen wij deelnemers uit de politiek, gemeentes, politie, defensie en de veiligheidsregio’s uit voor deze bijeenkomst. Er is beperkt plaats beschikbaar.

De planning is om in het voorjaar van 2019 een KIVI IT hackathon te organiseren als vervolg op de ThinkThank. Wij kijken uit naar een inspirerende bijeenkomst. Graag tot ziens op 20 december!

Spreker(s)

Salim Hadri, CEO Milvum en voorzitter KIVI IT-afdeling en Viresh Jagesser van Meld een Vermoeden

Locatie

KIVI-0070Lab

Prinsessegracht 23, 2514 AP Den Haag

Organisator

Informatica

Naam en contactgegevens voor informatie

Barbara Gemen

barbara.gemen@kivi.nl

App 'Ondermijning'

App 'Meld een Vermoeden'

Inschrijven voor leden

Inschrijven

Inschrijven voor niet-leden

Uw gegevens
* verplicht