Op 28 augustus ontving Robert Bierwolf uit handen van Robert ten Hoor, voorzitter van KIVI Informatica en mede namens het hoofdbestuur de KIVI Bestuurspenning.Het hoofdbestuur geeft met dit aandenken, namens de vereniging, uitdrukking aan zijn dankbaarheid en waardering voor het werk dat vertrekkende bestuursleden de afgelopen jaren hebben verricht. Robert heeft zich gedurende de periode 2013 – 2022 als penningmeester ingezet voor de Afdeling Informatica. Het hoofdbestuur en het bestuur van de afdeling zijn hem daarvoor zeer erkentelijk.Interesse om ook bestuurslid te worden?
Binnen de KIVI-afdelingen hebben we op dit moment weer ruimte voor nieuwe bestuursleden. Heb je interesse, tijd en energie om jezelf nuttig in te zetten voor de vereniging? Ideeën voor activiteiten of andere zaken die ten goede zouden kunnen komen voor onze leden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Het IT bestuur organiseert onder andere netwerkborrels, we hebben enkele prijsuitreikingen per jaar en houden contact met het informatica hoger onderwijs, bedrijfsleven, pers en met de politiek in Den Haag. De leden van het bestuur worden regelmatig uitgenodigd op events en dat biedt ook weer kansen voor actieve teamleden om hun eigen netwerk uit te breiden en vrienden te maken.

We vergaderen meestal (redelijk kort) online en ontmoeten persoonlijk enkele keren per jaar in het KIVI-gebouw voor een vergadering of gelegenheid.

Ben je ook geïnteresseerd om ons team als vrijwilliger te komen versterken? We horen heel graag van je! Laat het ons weten via it@kivi.nl