Het maximum aantal is inmiddels bereikt. We houden een wachtlijst bij voor het geval er afzeggingen komen. Stuur hiervoor een mail naar Elfride.dijkstra@kivi.nl

 

KIVI afdeling Kerntechniek en NNS organiseren op 4 en 5 mei 2022 een bezoek aan de in aanbouw zijnde EPR centrale bij Hinkley Point C in Engeland. Het voorlopig programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 4 mei:

Vlucht (KLM) van Amsterdam naar Bristol. Vertrektijd 16:40 uur, aankomst 17:00 uur. Met de bus van Bristol Airport naar Cannington Court hotel (ca. 1 uur) voor het avondeten en een overnachting.

Donderdag 5 mei:

In de ochtend bezoek aan de EPR centrale en rondleiding aldaar van 9:00 uur tot 12:15 uur. Rond 12:30 uur lunch en rond 14:30 uur vertrek naar Bristol Airport. Vlucht (KLM) van Bristol naar Amsterdam. Vertrektijd 17:30 uur, aankomsttijd 19:45 uur. Deelnemers dienen zelf vervoer van en naar Schiphol te regelen.

Deelname aan dit bezoek aan Hinkley Point C is alleen mogelijk voor leden van KIVI Kerntechniek en NNS en in principe ook voor hun partners. De kosten voor dit bezoek zijn € 240,- per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen. Mocht het aantal inschrijvingen (ruim) boven de 30 uitkomen dan zullen wij moeten besluiten om de partners van leden niet mee laten doen aan dit bezoek.

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit bezoek dan kunt u zich inschrijven via de KIVI website. Gaarne hierbij aangeven of u alleen of met partner mee wenst te gaan.