Heb jij wel eens overwogen om een bestuursfunctie te doen? Of heb je al in een studentenbestuur gezeten en zoek je meer uitdaging? Sla de brug tussen technische studenten en de ongeveer 400.000 HBO- en WO-ingenieurs in Nederland!

KIVI Students Twente organiseert samen met studieverenigingen en andere KIVI-afdelingen evenementen om hieraan bij te dragen. Voorbeelden van de afgelopen jaren zijn onze Formule-1 lezing, waarbij jullie wellicht de RB14 op het O&O-plein hebben gezien, het jaarlijkse Women in Science, een Science Quiz in de Grote Kerk. Voor de komende maanden staat in oktober de buffetlezing ‘Energietransitie in Twente’ en ‘Ruimtevaart’ met de Space Society Twente.

Wil jij deze evenementen organiseren en ook nog eens deel uitmaken van het grootste ingenieursnetwerk van Nederland? Je kunt op elk moment in het jaar in het bestuur instromen.

Als je een mail stuurt naar studentstwente@kivi.nl of één van onze bestuursleden aanspreekt (https://www.kivi.nl/afdelingen/kst/bestuur-contact) kun je zo een keer mee vergaderen!