Op 12 mei vierde de afdeling Asset Management & Maintenance niet alleen haar 2e lustrum; maar is ook de vorige voorzitter Bart Smit in het zonnetje gezet.

Hij ontving uit handen van de huidige voorzitter van de vakafdeling, Simon van Benten de oorkonde voor ‘KIVI lid van Verdienste’.

Bart is 2 jaar na de oprichting in 2014 als enthousiast lid begonnen in het bestuur van de vakafdeling. Hij heeft de afgelopen 7 jaar tot september 2021 een hele grote bijdrage geleverd aan de vakinhoudelijke events. Hij organiseerde zelf diverse events. Daarnaast heeft hij de regio / kring in Noord-Holland betrokken bij zijn activiteiten. Hij borgde de vernieuwing middels aanwas van jonge enthousiaste bestuursleden omringd door ervaren bestuursleden om van te leren. Bart was de drijvende kracht in het coronajaar waarin we met alle bestuursleden nieuwe strategieën bedachten, waaronder benaderen van jongeren en opzetten van de community.

Afgelopen september is hij afgetreden als voorzitter van de vakafdeling, maar is nog altijd erg actief binnen KIVI, onder andere met het invullen van een vrije zetel in de Ledenraad.

Bart, bedankt en gefeliciteerd!