Op woensdag 21 september organiseert Fieldlab Zephyros samen met TKI Wind op Zee, NWEA, Energy Port Zeeland, Hogeschool Inholland en Hogeschool Saxion een jaarcongres onder de noemer ‘Maintenance Robotics in Offshore Wind’.

In september is het twee jaar geleden dat Fieldlab Zephyros het AIRTuB-project aftrapte in Vlissingen. Sinds maart 2021 is er ook een living lab in gebruik genomen. Kortom: hoog tijd om de vorderingen, nieuwe inzichten en tussenresultaten met je te delen.

Vanuit het living lab streamt TKI Wind op Zee haar zesde editie van “TKI Wind op Zee LIVE” over maintenance. Tijdens het event willen we de vorderingen van het AIRTuB-project demonstreren en de onderzoeks- tussenresultaten presenteren. De kennisinstellingen Saxion en InHolland zullen de vorderingen in hun respectievelijke MARS4Earth- en FIXAR-projecten tonen.

Gezien de COVID-omstandigheden streven we naar een hybride format. Het is mogelijk om vanaf 12 uur deel te nemen op onze locatie in Vlissingen. Van 14.00 – 16.00 uur kun je ook via de livestream deelnemen.

Voorlopig programma:

11.30 uur

Ontvangst gasten op locatie (maximaal aantal afhankelijk van de op dat moment geldende COVID-regelgeving)

12.00 uur

Start (gefilmde) demonstratie project deliverables AIRTuB, MARS4Earth en FIXAR

13.00 uur

Lunch

14.00 uur

Start livestream / presentaties AIRTuB, MARS4Earth, FIXAR, (met filmpjes demonstraties)

15.00 uur

Start broadcast “TKI Wind op Zee LIVE” over maintenance

16.00 uur

Afsluiting livestream en start borrel voor aanwezigen

17.00 uur

Einde op locatie

Reserveer nu alvast de middag van 21 september in je agenda. KIVI leden zijn van harte welkom!