Van clinical need naar impact in de zorg

De Pontes Medical Expertmeeting is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor zorgprofessionals, ondernemers, bedrijven en investeerders voor de ontwikkeling van nieuwe medische apparatuur en instrumenten. Ontmoet je graag artsen en onderzoekers om producten of ideeën mee te bespreken? Heb jij technologieën om de zorg te verbeteren? Wil jij onderdeel zijn van de ontwikkeling van nieuwe medische apparatuur?

Stakeholders

6 ronde tafel gesprekken

Met dé experts op het gebied van valorisatie, medische product en prototype ontwikkeling, MDR, Health Tech Assessment en MedTech marktintroductie.

tAFELSESSIE

Pontes Pitches

In een half uur tijd genereren we samen honderden antwoorden op de vraag van zorgprofessionals: 3 pitches van 3 minuten + 3 vragenrondes van 3 minuten + 3 brainstormrondes van 3 minuten.

Kruis

Netwerken 

Ontmoet de experts, de zorgverleners, de innovatieve bedrijven, de pitchers en de Ponteneurs onder het genot van een hapje en een drankje. Samen kunnen we de zorg verbeteren!

Voor wie?

De Expertmeeting is bedoeld voor ontwikkelaars en leveranciers van medical devices, serviceverleners rondom medtech en investeerders. Maar natuurlijk ook voor zorprofessionals, studenten en andere geïnteresseerden in medische innovatie.

Informatie en registreren

Via deze link