8 Maart Internationale Vrouwendag willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een dag die in het teken staat van de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Samen, van elkaar leren, elkaar helpen. Daarom trakteren we onszelf op deze dag met een workshop “Get a Grip” met als uitkomst minder stress en meer zelfvertrouwen door grip op je gedachten.

Het eerste cadeautje dat we alvast met jullie willen delen is dat we een groeiend netwerk zijn. We hebben nieuwe leden erbij gekregen en we zouden het enorm waarderen om onze nieuwe leden persoonlijk welkom te mogen heten op 8 maart. Dat betekent niet dat we onze jarenlange trouwe leden hierbij vergeten, want we delen graag op 8 maart ook de ins en outs van ons netwerk met jullie tijdens de Algemene Leden Vergadering onder het genot van een borrel.

Waarom

Je bent een hoogopgeleide, analytisch en rationeel denkende vrouw en toch ... Onze hersenen zijn meesters in het creëeren van irrationele gedachten. Vaak weet je niet eens dat je ze hebt, maar voel je je ergens onzeker, boos, gefrustreerd of gespannen over. En dat is vaak nou net níet wat je nodig hebt om jouw werk effectief en met plezier te doen.

Wat en hoe

In deze leuke, interactieve workshop leer je hoe je niet-effectieve gedachten kan omdenken naar helpende overtuigingen. Vera inspireert met persoonlijke anekdotes en praktische oefenen. Je leert de techniek van de Rationele Zelfanalyse en je vertrekt met een persoonlijk actieplan: Helemaal klaar voor actie!

Onze coach

Vera Gelissen is een gecertificeerd senior coach, met een academische achtergrond en meer dan twintig jaar ervaring in managementposities in grote bedrijven (o.a. Bosch, Coca-Cola, DAF Trucks). Jarenlang combineerde ze een fulltime en internationale loopbaan in HR met een gezinsleven. Enkele jaren terug besloot ze haar focus te verleggen van het vormgeven van organisaties naar het begeleiden van individuen. In haar eigen coachpraktijk richt zij zich op het empoweren van vrouwen. Van jongsaf aan is Vera gefascineerd door genderdynamieken en hoe deze doorwerken op het werk.  Door studie en ervaring is zij expert als het erom gaat te begrijpen welke hobbels vrouwen tegenkomen in door mannen gedomineerde organisaties, en hoe daar effectief mee om te gaan. Vera is warm en persoonlijk, scherp, analytisch en resultaatgericht. Ze houdt van stevig werken én van humor: ‘Samen stevig lachen is het mooiste dat er is’. 

     

Programma

15.00-15.30        Inloop en Welkom

15.30-17.00        Workshop “Get a Grip”

17.00-18.00        Korte Algemene Leden Vergadering (agenda hieronder) onder het genot van een drankje

  1. Opening/mededelingen                                                            
  2. Secretarieel jaarverslag 2023       
  3. Financieel jaarverslag 2023                          
  4. Activiteiten 2024                                                                                                      
  5. Rondvraag

Samen

Op deze bijzondere dag van solidariteit van vrouwen, overal ter wereld, willen we deze bijeenkomst niet beperken tot alleen maar onze leden. Ook als niet KIVI lid ben je van harte welkom. Wel vragen we dan een kleine vergoeding van € 25,--. Je kunt ook overwegen eerst lid te worden ( https://www.kivi.nl/formulieren/aanmelden-kivi-lidmaatschap), dan is de bijeenkomst gratis.

Locatie

We zijn voor deze workshop te gast bij ISPT in Amersfoort. Klik hier voor routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

ISPT, the leading institute for open innovation in the process industry located in the old Gymnasium in Amersfoort, is the hostess of the meeting. At the heart of its efforts is the transition towards a CO2-neutral, circular economy in 2050. A sustainable future requires more than technological innovations: it requires collaboration. That’s why its core business is not in engineering, but in connecting people. Open innovation means that companies share practical experience and R&D ideas with each other – rather than just doing this alone or inhouse.

ISPT creates a trust-based environment that connects the parties involved and facilitate their sharing of expertise and know-how in joint innovation programs.