Kom je ook naar de lunch sessie met succesvolle vrouwelijke ingenieurs die met ons in gesprek gaan? Ze hebben een inspirerend verhaal over hun carrière of functie en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt ze vele vragen stellen, bijvoorbeeld over de keuzes die ze gemaakt hebben, over de ontwikkelingen op het gebied van gender equality, over empowerment, over …

Daarnaast is er de mogelijkheid om via deze weg jezelf aan te melden voor een stageplaats of een vacature / open sollicitatie. Je hebt direct toegang tot een bedrijf waar je zou willen werken of stage zou willen lopen. 

Elke maand organiseren wij een online lunch sessie met een topvrouw! Kom je ook?

We beginnen steeds om 12.30 uur en eindigen rond 13.30 uur. De lunch kun je nuttigen achter de laptop. Wil je aub een aantal vragen voorbereiden? Iedereen kan minstens één vraag stellen en het zou fijn zijn als je drie vragen hebt voorbereid. 

Op woensdag 6 oktober geven we graag het woord aan Elphi Nelissen.

Elphi is directeur van Nelissen Ingenieursbureau b.v., een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van bouwfysica, installatietechniek en duurzaamheid. Daarnaast is zij Board Member bij Fontys University of Applied Sciences. Zij was vanaf 1 juni 2011 tot 1 juni 2019 decaan faculteit bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven, Hoogleraar Building Sustainability. In oktober 2010 is zij uitverkozen tot MKB Vrouwelijk Ondernemer van het jaar door de Federatie Zakenvrouwen oktober 2010.

Reserveer de volgende data alvast in je agenda (nadere informatie volgt via de website):

- vrijdag 12 november        

- vrijdag 10 december