NVI Nieuwjaarsevent: interactieve lezing Inclusie

We openen het nieuwe jaar met een baanbrekend evenement dat de toon zal zetten voor een bruisend 2024!

Voorafgaand aan de KIVI Nieuwjaarsreceptie, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een inspirerende en interactieve lezing over inclusie.

Ongeacht wie je bent, of waar je vandaan komt, dit evenement staat open voor iedereen. Een initiatief van het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs voor alle KIVI leden en betrokkenen (dus ook het bureau), van jong tot oud, en dus zeker ook voor KIVI Students en Young KIVI. Inclusie is niet enkel een kwestie van diversiteit, maar ook de sleutel tot high performance binnen teams. Onze spreker, Esther Mollema, zal in haar lezing waardevolle inzichten en praktische tips delen over hoe je inclusie binnen jouw team en organisatie kunt bevorderen, onbewuste vooroordelen kunt overwinnen, en een omgeving kunt creëren waarin iedereen zich veilig voelt. Deze kun je niet alleen toepassen in je eigen organisatie of team, maar ook binnen onze vereniging, jouw KIVI-vakafdeling, regio of bestuur.

Over de interactieve Lezing

Inclusie is de drijvende kracht achter optimale prestaties in elk team. Talloze studies bevestigen dat de mate waarin teamleden zichzelf kunnen zijn rechtstreeks invloed heeft op de prestaties van het hele team. Tijdens deze lezing staat het begrijpen en praktisch toepassen van inclusie binnen jouw eigen team centraal. Je zult ontdekken hoe kleine aanpassingen in jouw benadering van anderen aanzienlijke veranderingen teweeg kunnen brengen en het fundament kunnen leggen voor een inclusievere en succesvollere samenwerking.

Onze gewaardeerde spreker, Esther Mollema, is een veelgevraagd adviseur en spreker met expertise op het gebied van succesvol ondernemerschap, high-performance organisaties, leiderschap, inclusie & diversiteit, en het overwinnen van onbewuste vooroordelen. Ester gelooft in de kracht van individuele verschillen tussen medewerkers en weet deze overtuiging met passie, humor en deskundigheid over te brengen. Haar toewijding en ervaring hebben haar erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland door TheNextWomen. Daarnaast plaatste Manage HR Magazine Esther in de top 10 van meest gezochte en gevolgde D&I-experts in Europa in 2021.

De inspirerende Esther zal ons tijdens deze interactieve lezing leiden en haar inzichten zullen ongetwijfeld bijdragen aan een boeiende, informatieve en niet-te-missen ervaring.

Registratie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, ongeacht geslacht, functie of achtergrond. Als jij gelooft in de kracht van inclusie en de impact ervan op high performance, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze boeiende workshop. Het zou mooi zijn om na deze lezing ook met elkaar de dialoog te hebben over inclusie en diversiteit bij KIVI. De lezing begint om 14.15 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Aansluitend vindt de KIVI nieuwjaarsreceptie plaats, waarvoor je uiteraard ook van harte bent uitgenodigd.

Meld je snel aan, want de ruimte is beperkt. Samen zullen we bouwen aan een inclusievere toekomst en een succesvol 2024. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Wil je ook deelnemen aan de KIVI Nieuwjaarsbijeenkomst meld je dan hier aan.