Ik stel mij graag even voor als nieuwe voorzitter van het KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs

Ik ben Diana van den Heuvel, afgestudeerd in Franse taal- en letterkunde en daarna in Elektrotechniek aan de TU Delft. In mijn huidige rol als Corporate Account Director bij Siemens Energy sta ik midden in de energie transitie en elke dag weer ben ik trots erop te kunnen bijdragen aan het halen van onze ambitieuze klimaatdoelstellingen in een internationale omgeving. En elke dag weer worden we geconfronteerd met de uitdagingen om deze klimaatdoelstellingen te halen. De condities waaronder zijn zeker niet makkelijk, zeer dynamisch en vragen om creatieve oplossingen, anders denken, flexibiliteit en samenwerking. Oorlog, steeds urgentere tekorten in materiaal en mensen zijn enkele situaties die nu erg dichtbij ons staan.

Maar ik geloof erg in samenwerking en het bundelen van werkelijk al onze krachten om onze kennis en onze netwerk kracht in te zetten waar het meest nodig. Ik heb al met enkele Kivi leden kennis mogen maken en zie een energieke spirit voor samenwerking van het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs met alle KIVI vakgroepen. De komende tijd willen we benutten om verder vorm te geven aan deze samenwerking en invulling geven aan de behoeften die via een recentelijke enquête door het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs is gedaan. Als activiteit, die uit deze enquête voortgekomen is, kunnen jullie alvast uitkijken naar de inspirerende podcasts rond persoonlijke ontwikkeling en voor iedereen toegankelijk.

 

Samenwerking komt van twee kanten. Wil je als ambassadeur van jouw vakgroep aan onze samenwerking vormgeven, dan is nu het moment! Of wil je liever ervaring opdoen in een bestuur als toekomstig bestuurslid?

Ik nodig je van harte uit. Laat het mij en Celina van den Bank weten. Graag sluit ik mijn introductie af met een hartelijke dank voor de jarenlange energieke inzet van de scheidende voorzitter Ciska de Haan en haar bestuur team. Hartelijk dank!

Ik kijk uit naar onze samenwerking en altijd bereid om nader met je kennis te maken!

 

Met vriendelijke groet,

Diana van den Heuvel

Zie ook

Nieuws De Ingenieur

Meer +
Minder -