Graag delen wij met u dat per 1 september Mark Bello het voorzitterschap van de afdeling heeft overgenomen van Daan Velter

Daan heeft zich in 2016 als penningmeester in het bestuur van de afdeling gevoegd en is sinds 2020 voorzitter. In die afgelopen periode, tijdens corona, was de continuiteit van actviteiten behouden een uitdaging, maar toch is het gelukt om een aantal virtuele evenementen te organizeren, de fysieke evenementen terug te brengen zodra dat kon en de band met studenten te versterken. Sinds 2022 is Daan Managing Director van de Eemshaven Terminal en spendeert hij de helft van de week in het hoge Noorden. Dit was dan ook een van de redenen om het stokje over te dragen aan Mark.

Mark is twee jaar geleden in het bestuur gekomen als penningmeester. Recentelijk heeft hij Jacobs Solutions verlaten na 30 jaar in het management van de organisatie en heeft hij zich aangesloten bij de Schiphol Group als adviseur voor het capital investment program.

Wij willen graag Daan bedanken voor zijn toevoeging aan onze afdeling en wensen Mark het allerbeste!

---

We would like share with you that per September 1st Mark Bello succeeded Daan Velter as chairman of the department.

Daan joined the board of the department in 2016 as treasurer and became chairman in 2020. In the past period, during covid, keeping the continuity of activities was a challenge, but he was successful in organizing some virtual events, in bringing back the physical events as soon as this was possible again, as well as strengthening the relationships with students and student associations. Since 2022 Daan is Managing Director of the Eemshaven Terminal and therefore spends most of the week in the Groningen area. This was one of the reasons to hand the baton to Mark.

Mark joined the department two years ago as treasurer. Recently, he left Jacobs Solutions after 30 years in management and joined the Schiphol Group to advise on their capital investment program.

We want to thank Daan for his contributions to the department and wish Mark al the best!