ALGEMENE LEDENVERGADERING Regio Oost met presentatie 'Slimme Huizenfabriek'

Op maandag 3 april vindt er een korte Algemene Ledenvergadering van Regio Oost plaats. Het bestuur zal verantwoording afleggen en voor u een mooie gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden.

Voorafgaand aan de ALV is er een presentatie door de heren Theo Opdam en Berri de Jonge van Plegt Vos. Plegt-Vos is als eerste in Nederland gestart met een gerobotiseerde fabriek voor de jaarlijkse productie van duizenden kant-en-klare, duurzame woningen en woningcomponenten. De eerste hal van de fabriek is al opgestart en de eerste woningen zijn al uitgeleverd. In totaal worden vijf productiehallen en een experience center gebouwd.

De fabriek produceert naast kant-en-klare woningen en woningcomponenten voor grondgebonden woningen en appartementsgebouwen, ook standaard renovatie- en verduurzamingsoplossingen voor bestaande bouw. Dit betreft volledige woningen tot woningdelen zoals gevels, daken, binnenwanden en complete badkamers. Alles wordt compleet en kant-en-klaar geleverd vanuit de fabriek. Doordat het gehele bouwproces in de fabriek wordt geïntegreerd, kan op de bouwlocatie de woning in slechts enkele dagen tijd afgemonteerd worden. Kijk voor meer info hieover op https://plegt-vos.nl/projecten/slimme-huizenfabriek.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur   Ontvangst met koffie en thee

16.00 uur   Presentatie 'Slimme Huizenfabriek' door Plegt Vos

17.00 uur   Korte ALV Regio Oost

17.30 uur   Drankje en hapje

Deelname is gratis voor KIVI leden en studenten. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij de presentatie. Voor hen kost deelname (inclusief borrel) 25 Euro.