De presentatie van Chris de Groot is te vinden onder 'Documenten'

Op maandag 8 april vindt er een korte Algemene Ledenvergadering van Regio Oost plaats. Het bestuur zal verantwoording afleggen over het afgelopen jaar en je bijpraten omtrent recente en komende ontwikkelingen binnen de regio. Tevens een mooie gelegenheid om je visie te delen en om kennis te maken met de (nieuwe) bestuursleden van Oost.

Na de ALV is er een presentatie door ondernemer Chris de Groot van Thimo365 B.V. over prefab woningen nieuwe stijl.

De krapte op de woningmarkt is enorm en er is vraag naar honderdduizend woningen per jaar in de komende tien jaar en de vraag  of we dat gaan halen met de huidige wet en regelgeving.
Eén van de mensen die werkelijk iets aan het woningtekort doet is Chris de Groot van het bedrijf Thimo365 B.V. Hij heeft een onderneming die energiezuinige woningen ontwikkeld, bouwt en dan razendsnel  als geheel op lokatie neer kan zetten.

Vrijstaande woningen, maar het liefst in clusters waarbij er meerdere woningen naast en boven elkaar komen te staan. Dit alles volgens een vast concept waarbij er rekening gehouden wordt dat de woningen ook later weer verplaatst kunnen worden zonder te worden afgebroken en op een andere locatie weer kunnen worden opgebouwd. Op meerdere locaties in Nederland staan zijn woningen al.

Chris is een boeiende spreker. Hij zal tijdens de lezing uit de doeken doen hoe zijn woningen er uit zien. Na de lezing is er gelegenheid om na te praten met een drankje en hapje.

Programma:

15:30 uur   Korte Algemene Ledenvergadering KIVI Regio Oost

16.15 uur   Presentatie door Chris de Groot

17.15 uur   Napraten met een drankje en hapje in de Foyer