Altijd al willen weten hoe een ziekenhuis er nu voor zorgt dat de robots veilig werken, of dat het drinkwater altijd betrouwbaar is?

Op dinsdag 7 mei kunt u een bezoek brengen aan ziekenhuis ZGT (Ziekenhuis Groep Twente) in Hengelo. Tijdens deze sessie vertelt Michaël Lansbergen, lid hoofdbestuur KIVI en in 2011 Ingenieur van het Jaar, u samen met collegae alles over Risicomanagement over de volle breedte van alle techniek die wordt toegepast binnen het ziekenhuis.

Na een algemene introductie, zal uitgebreid worden stilgestaan bij het risicomanagement van de techniek in de zorg: Hoe gaat ZGT om met de risico's bij het gebruik van robots, van een thuiszorgapp, maar ook meer algemene onderwerpen als het zekerstellen van waterkwaliteit en van de energievoorziening komen aan de orde. Natuurlijk hoort ook de beveiliging van data hier bij. ZGT zal met sprekers vanuit verschillende achtergronden diverse aspecten van veiligheid, kwaliteit en doelmatigheid rondom technologie binnen het ziekenhuis bespreken.

Aan het einde van de bijeenkomst zal ook een rondleiding langs diverse afdelingen plaatsvinden. Voor een broodje en een kopje soep wordt gezorgd.

Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is 40 personen.

 

Organisator

Regio Oost

 

Naam en contactgegevens voor informatie

Judith Inberg

jpfi@hotmail.com