De presentatie van Barry te Dorsthorst is te vinden onder 'Documenten'

Het Fraunhofer Innovation Platform for Advanced Manufacturing at the University of Twente (FIP-AM@UT) is een innovatiecentrum dat industriële bedrijven helpt met productieoplossingen. FIP-AM@UT zet zich in voor de vooruitgang van de maakindustrie door middel van toegepast onderzoek, technisch advies en projectontwikkeling.

Het Fraunhofer Instituut nodigt u graag uit voor een exclusieve Masterclass over Industriële Productieoplossingen! Dit evenement is speciaal ontworpen voor KIVI-leden en belangstellenden die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de maakindustrie.

Over de Masterclass:

Tijdens deze Masterclass zullen experts van het Fraunhofer Instituut diepgaande inzichten delen in industriële productieoplossingen. U krijgt de kans om te leren van toonaangevende onderzoekers en professionals op dit gebied. We zullen de volgende onderwerpen behandelen:

1.  Productieautomatisering:

Ontdek hoe geavanceerde automatiseringstechnologieën de efficiëntie en productiviteit in de maakindustrie kunnen verbeteren.

2.  Digitalisering van productieprocessen:

Leer hoe digitale technologieën, zoals het Internet of Things (IoT) en big data, de productieprocessen kunnen transformeren en optimaliseren.

3.  Additive Manufacturing:

Ontdek de mogelijkheden van 3D-printen en hoe deze innovatieve technologie de productie van complexe onderdelen kan vereenvoudigen.

4.  Industriële robotica:

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële robotica en de toepassingen ervan in verschillende sectoren.

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met gelijkgestemde op het gebied van industriële productieoplossingen. De Masterclass is ontworpen om u inzicht te geven in de nieuwste trends en praktische toepassingen. De plaatsen zijn beperkt, dus we raden u aan om snel te reageren om uw plek te reserveren.

Programma:

14:00  -  14:30 uur     Inloop en koffie

14:30  -  15:30 uur     Masterclass Industriële productieoplossingen

15:30  -  16:15 uur     Rondleiding

15:15  -  16:30 uur     Q&A

16:30  -  17:30 uur     Netwerken en borrel

Kosten: KIVI-leden en studenten gratis, niet KIVI-leden € 40,00

Organisator: KIVI Regio Oost i.s.m. KIVI Students Twente en KIVI vakafdeling Elektrotechniek

Interessante links: