Op zaterdag 25 januari 2020 organiseert KIVI Regio Oost in samenwerking met Oyfo Techniekmuseum opnieuw de KIVI Techniekdoemiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De KIVI Techniekdoemiddag wordt inmiddels voor de 15e keer georganiseerd en is steeds weer een groot succes. In groepjes en onder begeleiding van KIVI-ingenieurs, werken de kinderen aan verschillende opdrachten. Deze opdrachten zijn gekoppeld aan de leeftijd van de kinderen:

4-5-6 jaar:   Krabbelkopje

7-8 jaar:      Blik met heimwee

9-10 jaar:    Zonnezweefmolen

11-12 jaar   Elektrische ventilator

De KIVI-ingenieurs die deze activiteiten begeleiden, willen graag hun passie en enthousiasme voor techniek overbrengen op de kinderen. Na het maken van de werkstukjes is er natuurlijk tijd om het museum te bekijken. De kosten voor deelname bedragen voor kinderen € 3,50 inclusief materiaal, een glaasje drinken én rondkijken in het museum. Ouders betalen de normale toegangsprijs van € 8,00. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Aanmelding van de kind(eren) kan uiterlijk tot 24 januari via een e-mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl onder vermelding van naam, voornaam en leeftijd van het kind. Toegang uitsluitend met bevestiging van deelname. Vol is vol !!

Tevens doen we een beroep op de leden van het KIVI om de kinderen te assisteren en hun passie voor techniek over te brengen. Lijkt het u leuk om hierbij te helpen? Neem dan contact op met Elfride Dijkstra voor meer informatie.