Graag nodigen wij u uit op 14 april voor een bezoek aan de fabriek van Meatless in Goes.

Dit bedrijf bedenkt en maakt vlees vervangende producten voor over de hele wereld. In 2005 maakte Jos Hugense, CEO van Meatless, als lid van een derde generatie slagers een verrassende keuze om over te schakelen naar plantaardige productie. Hij bleek toen zijn tijd ver vooruit te zijn. De nadelen van vleesproductie voor het milieu worden steeds duidelijker. Meatless heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle en vaak bekroonde leverancier in een steeds groeiende markt voor vegetarische grondstoffen. Qua smaak en textuur kunnen deze concurreren met wat wij bij vlees gewend zijn.

Jos Hugense zal uitleggen hoe hij tot dit inzicht is gekomen en waarom hij een glansrijke toekomst voor soortgelijke bedrijven verwacht. Meatless biedt een antwoord op de vraag hoe we slimmer met grondstoffen en energie om kunnen gaan.

Meer informatie kunt u vinden op www.meatless.nl/about-us/ 

Programma

 -  uur Ontvangst met koffie
 -  uur Introductie Meatless
 -  uur Proeverij
 -  uur Discussie over de toekomst van de wereldvoedselvoorziening
 -  uur Rondleiding
 -  uur Rondvraag
 -  uur Afsluiting