Het bestuur van KIVI Afdeling voor Tunneltechniek en Ondergrondse Werken (TTOW) nodigt u uit om op donderdag 12 december 2019 deel te nemen aan de jaarlijkse:

Algemene Ledenvergadering en open lezingen / ITA discussieavond

Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Aansluitend is er een broodmaaltijd, waarna ook dit jaar weer een aantal interessante inhoudelijke lezingen worden gegeven waarin ontwerp (blankenburgverbinding), uitvoering (caissons Çannakale brug) en renovatie (Limfjordtunnel) centraal staan. In een interactieve ‘roulette’-sessie wordt de stand van zaken van actuele tunnelprojecten doorgenomen. Vanuit de zaal wordt U aangemoedigd de status van uw werk in één minuut toe te lichten. Het maakt daarbij niet uit of het project in het binnen- of buitenland is gesitueerd, het een bureaustudie betreft, waarschijnlijk nooit gebouwd gaat worden of daadwerkelijk in uitvoering of renovatie is.

Programma

17:30 - 17:45 uur  Inloop en welkom 
17:45 - 18:15 uur  Algemene Ledenvergadering: Sallo van der Woude, Arcadis

18:15 - 18:45 uur  Broodmaaltijd 
19:00 - 19:05 uur  Welkom open lezingenavond: Mark Vlaanderen Oldenzeel, Strukton
19:05 - 19:35 uur  Ontwerp Blankenburgverbinding: Eelco van Putten en Patrick van Os, BAAK

19:35 - 20:05 uur  ‘Structural health check’ en herstelopties voor de Limfjordtunnel: Sanne van Aken, TEC en Rutger Koekkoek, BAM Infraconsult

20:05 – 20:30 uur  Pauze 
20:30 - 20:40 uur  Terugblik op onze activiteiten: Sallo van der Woude, Arcadis en Arjan Luttikholt, TEC

20:40 - 21:00 uur  Tunnels in één minuut! Interactieve sessie waarbij de stand van zaken van een twintigtal tunnels in binnen- en buitenland wordt gegeven

21:00 - 21:30 uur  Afzinken van de 1915 Çanakkale Bridge Caissons in de Dardanellen: Peter van Westendorp en Maurice Reijm, Strukton Immersion Projects

21:30 uur             Afsluiting + borrel 

TTOW Young Members

In september 2017 zijn de TTOW young members (TTOWym) opgericht. Vijf jonge ingenieurs met een liefde voor tunnels, organiseren jaarlijks enkele activiteiten voor mensen onder de 35 met interesse voor tunnels. Het afgelopen jaar is een netwerkborrel in Delft gehouden en is de Noord/Zuidlijn bezocht. Om meer jonge mensen te betrekken bij de activiteiten van TTOW wordt U aangemoedigd uw jonge collega’s mee nemen naar deze lezingenavond. Op 21 november aanstaande wordt de Gaasperdammertunnel bezocht, aanmelden gaat via de KIVI-website. 

Kosten en aanmelden
Bent u KIVI-lid, participant van het COB, jonger dan 35 jaar of student dan kunt u zich kosteloos aanmelden. Overige belangstellenden betalen 100 euro.
Aanmelden via de website (rode button),  waarbij u separaat kunt aangeven of u deelneemt aan alleen de lezingenavond, of ook aan de ledenvergadering en de broodmaaltijd. 

Graag tot 12 december!